Оженио се Слоба Васић са изабраницом скромно прославио венчање!

Певач Слободан Слоба Васић оженио се у суботу Лелом Карагић која је у другом стању.

Забава 08.02.2021 | 18:35
Оженио се Слоба Васић са изабраницом скромно прославио венчање!

Наиме, он је на Инстаграму саопштио да су се венчали, те је поделио њихову заједничку фотографију и кратко написао: "Породица Васић. Нас троје".  

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Слободан Васиц́ (@слобавасиц_оффициал)

Пар се венчао у кругу ближе фамилије, а на друштвеним мрежама су показали како је изгледало у ресторану где су славили и наздвављали шампањцем. Због пандемије корона вируса венчање је било скромно, па су тако прославили само са кумовима и најближом родбином.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-02-08/02082021063930.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="1651" />

Певач је показао и како изгледају њихове бурме, а уз фотографију је написао: "За цео живот".

<блоцкqуоте цласс="инстаграм-медиа" стyле="бацкгроунд: #ФФФ; бордер: 0; бордер-радиус: 3пx; боx-схадоw: 0 0 1пx 0 ргба(0,0,0,0.5),0 1пx 10пx 0 ргба(0,0,0,0.15); маргин: 1пx; маx-wидтх: 540пx; мин-wидтх: 326пx; паддинг: 0; wидтх: цалц(100% - 2пx);" дата-инстгрм-цаптионед="" дата-инстгрм-пермалинк="хттпс://www.инстаграм.цом/п/ЦЛАТЦфСнбфq/?утм_соурце=иг_ембед&утм_цампаигн=лоадинг" дата-инстгрм-версион="13">
 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

<а стyле="цолор: #ц9ц8цд; фонт-фамилy: Ариал,санс-сериф; фонт-сизе: 14пx; фонт-стyле: нормал; фонт-wеигхт: нормал; лине-хеигхт: 17пx; теxт-децоратион: ноне;" хреф="хттпс://www.инстаграм.цом/п/ЦЛАТЦфСнбфq/?утм_соурце=иг_ембед&утм_цампаигн=лоадинг" таргет="_бланк" рел="ноопенер">А пост схаред бy Слободан Васиц́ (@слобавасиц_оффициал)

Иначе, оно што је привукло пажњу је то што се трудна млада уместо хаљине одлучила за светло одело, а будући родитељи су на фотографији поносно мазили Лелин стомак.

- Искрено, осећај ми је као да смо Јелена и ја заједно цео живот. Време које проводимо заједно одаје такав утисак. Стално смо заједно. Све што је везано за њу ми се на њој допало. У сваком смислу сам опчињен њеним ликом и делом. Упознали смо се у једном клубу и то сасвим случајно. Ту ноћ нисам ни био везан за певање, изашао сам мало са друштвом и видех жену мог живота. Што сам јој одмах и рекао - изјавио је једном приликом Васић за "Супер ТВ".

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Косовка у Бн

10.02.2021 04:46

Лепооо ..са срецом Деца се радала ..

ОДГОВОРИТЕ