Мачка преживјела три седмице без хране и воде!

Сналажљива мачка изненадила је раднике бродске компаније када је изашла из закључаног контејнера након што је три недеље провела на мору готово без хране и воде.

Занимљивости 03.02.2021 | 15:26
Мачка преживјела три седмице без хране и воде!

Раније опрошлог месеца, украјинска логистичка компанија Стар Схине Схиппинг ЛТД објавила је пост на Фацебоок страници необичну причу о преживљавању мачке.

Отварајуц́и запечац́ени контејнер који је путовао преко две хиљаде километара од Украјине до Израела, током периода од три недеље, особље компаније пронашло је сиву мачку унутра.

Животиња је изгледала помало уплашено, али је иначе била у добром стању, упркос томе што је издржала дуго путовање готово без икакве хране и воде.!

На фотографијама објављеним на Фацебоок страници Стар Схине Схиппинг ЛТД види се тајни путник који седи на врху хрпе кутија унутар бродског контејнера и касније протеже ноге у неодређеној израелској луци. На једној од фотографија је и неколико сажваканих картонских кутија, које су биле напуњене украјинским бомбонама.

Иако се може само нагађати о томе како је мачка преживела три недеље у затвореној посуди, верује се да се хранила слатким посластицама због хранљивих састојака и лизала кондензацију која је морала да се створи на унутрашњости металне посуде за воду.



Открившие слепог путника, горе наведена компанија проверила је видео касете како би сазнала како је мачка доспела у контејнер. Очигледно се знатижељна мачка ушуљала у метални контејнер док се товарио у одеској луци те тако и остала закључана унутар контејнера.

Иако нека питања о преживљавању мачке током тронедељног путовања остају без одговора, најважнија ствар је да се животиња потпуно опоравила, под бригом директора логистичке компаније Александра Винника.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милко

03.02.2021 16:29

И онда Вишковић лаже кад каже да човјек може два мјесеца без хране и пића.

ОДГОВОРИТЕ