Mačka preživjela tri sedmice bez hrane i vode!

Snalažljiva mačka iznenadila je radnike brodske kompanije kada je izašla iz zaključanog kontejnera nakon što je tri nedelje provela na moru gotovo bez hrane i vode.

Zanimljivosti 03.02.2021 | 15:26
Mačka preživjela tri sedmice bez hrane i vode!

Ranije oprošlog meseca, ukrajinska logistička kompanija Star Shine Shipping LTD objavila je post na Facebook stranici neobičnu priču o preživljavanju mačke.

Otvarajući zapečaćeni kontejner koji je putovao preko dve hiljade kilometara od Ukrajine do Izraela, tokom perioda od tri nedelje, osoblje kompanije pronašlo je sivu mačku unutra.

Životinja je izgledala pomalo uplašeno, ali je inače bila u dobrom stanju, uprkos tome što je izdržala dugo putovanje gotovo bez ikakve hrane i vode.!

Na fotografijama objavljenim na Facebook stranici Star Shine Shipping LTD vidi se tajni putnik koji sedi na vrhu hrpe kutija unutar brodskog kontejnera i kasnije proteže noge u neodređenoj izraelskoj luci. Na jednoj od fotografija je i nekoliko sažvakanih kartonskih kutija, koje su bile napunjene ukrajinskim bombonama.

Iako se može samo nagađati o tome kako je mačka preživela tri nedelje u zatvorenoj posudi, veruje se da se hranila slatkim poslasticama zbog hranljivih sastojaka i lizala kondenzaciju koja je morala da se stvori na unutrašnjosti metalne posude za vodu.



Otkrivšie slepog putnika, gore navedena kompanija proverila je video kasete kako bi saznala kako je mačka dospela u kontejner. Očigledno se znatiželjna mačka ušuljala u metalni kontejner dok se tovario u odeskoj luci te tako i ostala zaključana unutar kontejnera.

Iako neka pitanja o preživljavanju mačke tokom tronedeljnog putovanja ostaju bez odgovora, najvažnija stvar je da se životinja potpuno oporavila, pod brigom direktora logističke kompanije Aleksandra Vinnika.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Milko

03.02.2021 16:29

I onda Višković laže kad kaže da čovjek može dva mjeseca bez hrane i pića.

ODGOVORITE