Драгана Катић пала на сцени, камере све снимиле!

Водитељка Драгана Катић доживела је незгоду на снимању емисије ''Никад није касно'' када је пала насред сцене, услед чега је задобила повреде на телу.

Забава 31.01.2021 | 20:59
Драгана Катић пала на сцени, камере све снимиле!

Упркос хематому на колену, она је издржала на сцени до краја снимања и тиме показала колико је професионалац.

Наиме, Драгана је током снимања, силазила са велике сцене, када се саплела и није успела да одржи равнотежу, па се срушила на под. Том приликом је изврнула зглоб, а затим се створио и хематом на колену. Присутни су јој одмах притекли у помоћ, а она се на високим потпетицама вратила на сцену и упркос боловима, наставила са радним задатком као да се ништа није догодило.

Како је то изгледало погледајте ОВДЕ!

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-01-31/01312021090511.јпг" />

У коментарима испод снимка сви су Драгани пожелели брз опоравак. Ипак, било је и оних које је насмејала својим падом. - Незгода на радном месту! Водитељка пала на сцени, након чега јој је указана помоћ од стране колега - пише у опису видеа, на званичној Инстаграм страници емисије. - Боли ме још увек и рука и нога, али добро. Када сам пала, у року од секунде ми је притрчао млади камерман, питао да ли ми је мука и одмах отишао по лед. Масирао ми је ногу и побринуо се да ми буде боље. Дивно васпитано и добро дете - испричала је Катићева за "Гранд онлајн". 

Извор: курир.рс Фото: принтсцреен

 

 

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар