Dragana Katić pala na sceni, kamere sve snimile!

Voditeljka Dragana Katić doživela je nezgodu na snimanju emisije ''Nikad nije kasno'' kada je pala nasred scene, usled čega je zadobila povrede na telu.

Zabava 31.01.2021 | 20:59
Dragana Katić pala na sceni, kamere sve snimile!

Uprkos hematomu na kolenu, ona je izdržala na sceni do kraja snimanja i time pokazala koliko je profesionalac.

Naime, Dragana je tokom snimanja, silazila sa velike scene, kada se saplela i nije uspela da održi ravnotežu, pa se srušila na pod. Tom prilikom je izvrnula zglob, a zatim se stvorio i hematom na kolenu. Prisutni su joj odmah pritekli u pomoć, a ona se na visokim potpeticama vratila na scenu i uprkos bolovima, nastavila sa radnim zadatkom kao da se ništa nije dogodilo.

Kako je to izgledalo pogledajte OVDE!

U komentarima ispod snimka svi su Dragani poželeli brz oporavak. Ipak, bilo je i onih koje je nasmejala svojim padom. - Nezgoda na radnom mestu! Voditeljka pala na sceni, nakon čega joj je ukazana pomoć od strane kolega - piše u opisu videa, na zvaničnoj Instagram stranici emisije. - Boli me još uvek i ruka i noga, ali dobro. Kada sam pala, u roku od sekunde mi je pritrčao mladi kamerman, pitao da li mi je muka i odmah otišao po led. Masirao mi je nogu i pobrinuo se da mi bude bolje. Divno vaspitano i dobro dete - ispričala je Katićeva za "Grand onlajn". 

Izvor: kurir.rs Foto: printscreen

 

 

 

 

Komentari / 0

Ostavite komentar