Градоначелник Бијељине даривао новорођене бебе

Три бебе које су рођене на Православну Нову годину, у Болници Свети Врачеви даривао је градоначелник Бијељине Љубиша Петровић, са поруком да ће Градска управа уложити све своје  ресурсе у изградњу здраве пронаталитне политике.

Република Српска 15.01.2021 | 17:00
Градоначелник Бијељине даривао новорођене бебе

Два дјечака и једну дјевојчицу рођени у Новој години по Јулијанском календару, градоначелник Петровић је даривао са жељом да се што више дјеце рађа у Бијељини И у цијелој Републици Српској.

“Један мали гест пажње за наше храбре мајке Весну Џомбић, Милену Лаловић И Јелену Петровић, за српску Православну Нову годину, што је уједно потврда да И даље постоји снажна идеја у Градској управи  за креирање пронаталитетне политике на подручју града Бијељина, како би са једном дугорочном стратегијом послали поруку – да нас буде више”, поручио је градоначелник Петровић.

Петровић је поручио да не постоји љепшта титула за једну жену  него да буде мајка, али да је друштво дужно да обезбиједи боље услове за живот свим младим брачним паровима, уколико жели позитивну пронаталитетну слику.

“У свакој бранши наше привреде будући родитељи требају да лакше долазе до посла, што је кључни фактор, јер ако имамо добру стратегију пронаталитетне политике, онда И друге мјере које се примјењују могу обезбједити оспатанак свима нама на овим просторима”, рекао је Петровић.

Мајкама новорођених беба уручен је поклон Градске управе  у висини од 500 марака.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нино

15.01.2021 17:37

Постено треба им дати и висе

ОДГОВОРИТЕ