Моззарт највјернији навијач домаћег спорта

Бројни су клубови и спортисти којима је подршка ове компаније много значила за даљи развој и постизање бољих резултата.

Спорт 14.01.2021 | 16:19
Моззарт највјернији навијач домаћег спорта

И у времену када на трибинама нема публике, Моззарт је највећи навијач домаћег спорта. Фудбал, кошарка, рукомет, одбојка, ватерполо, кик-бокс, тенис- ова компанија не бира популарност клуба или спортиста, већ се труди да помаже свима којима је то потребно.

Аплауз и гласна подршка већ годинама стижу кроз донације и спонзорства, које уручују још јачим темпом током кризе због корона вируса.

Од почетка ове године донирали су средства за санацију фудбалског терена ОФК “Браћа Ђуровски” у Приједору, нове дресове фудбалским клубовима ФК “Борац” из Босанских Лужана, ФК “Дрина-ХЕ” из Вишеграда, ЖФК Сана 2014 из Санског Моста и Рукометном клубу Теслић, а спонзорисали су и Пливачки клуб “Борац” из Бањалуке и кик-боксера Николу Дробњака из Зворника.

-Успјешни појединци, али и тимови, као што су компанија Моззарт и Пливачки клуб “Борац” Бањалука, иду раме уз раме. Вјерујемо да ће синергија ова два успјешна тима донијети још боље резултате- свако на свом пољу. Ова година је глобално тешка, а посебно за спортисте. Подршка од стране компаније Моззарт у таквом периоду од великог је значаја и то изузетно цијенимо- каже Жељко Панић, спортски директор Пливачког клуба “Борац”.

Моззарт је прошле године био велико појачање за Тениски клуб „Тини“ из Требиња и Ватерполо клуб „Борац“ из Бањалуке. На адресу талентованих тенисера стигла је вриједна донација у виду спортске опреме која ће им бити корисна на тренинзима и турнирима. Бањалучке ватерполисте Моззарт је подржао спонзорисањем ватерполо турнира „Кеел Цуп“ који је одржан на језеру Мањача.

-Иако су се спортске манифестације ове године, због корона вируса, ријеђе одржавале, нисмо престали да подржавамо развој спорта. Спонзорисали смо бројне клубове из свих крајева наше државе, а све како би им помогли да наставе да тренирају и да се развијају- каже руководилац дирекције корпоративних послова компаније Моззарт Селма Салкановић.

Осим тога, оно по чему се Моззарт издваја јесу улагања у развој локалних клубова који се такмиче у нижим лигама и немају велику подршку јавности и донатора. Опрема је стигла у бројне мање средине широм Републике Српске и Федерације БиХ. За скоро годину дана колико постоји акција „Нови дресови за нове шампионе“, Моззарт је опремио више десетина спортских тимова, а те донације биће настављене и ове године.

Регионални лидер у приређивању игара на срећу наставиће и ове године да помаже рад спортских клубова и спортиста у индивудуалним спортовима кроз донације дресова, средстава за терене, опрему и одласке на такмичења, те кроз спонзорисања разних спортских манифестација.

Циљ је подстицање младих на бављење спортом и рекреацијом кроз улагање у њихов раст и развој. Тиме доказују да је Моззарт највјернији навијач домаћег спорта.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар