Mozzart najvjerniji navijač domaćeg sporta

Brojni su klubovi i sportisti kojima je podrška ove kompanije mnogo značila za dalji razvoj i postizanje boljih rezultata.

Sport 14.01.2021 | 16:19
Mozzart najvjerniji navijač domaćeg sporta

I u vremenu kada na tribinama nema publike, Mozzart je najveći navijač domaćeg sporta. Fudbal, košarka, rukomet, odbojka, vaterpolo, kik-boks, tenis- ova kompanija ne bira popularnost kluba ili sportista, već se trudi da pomaže svima kojima je to potrebno.

Aplauz i glasna podrška već godinama stižu kroz donacije i sponzorstva, koje uručuju još jačim tempom tokom krize zbog korona virusa.

Od početka ove godine donirali su sredstva za sanaciju fudbalskog terena OFK “Braća Đurovski” u Prijedoru, nove dresove fudbalskim klubovima FK “Borac” iz Bosanskih Lužana, FK “Drina-HE” iz Višegrada, ŽFK Sana 2014 iz Sanskog Mosta i Rukometnom klubu Teslić, a sponzorisali su i Plivački klub “Borac” iz Banjaluke i kik-boksera Nikolu Drobnjaka iz Zvornika.

-Uspješni pojedinci, ali i timovi, kao što su kompanija Mozzart i Plivački klub “Borac” Banjaluka, idu rame uz rame. Vjerujemo da će sinergija ova dva uspješna tima donijeti još bolje rezultate- svako na svom polju. Ova godina je globalno teška, a posebno za sportiste. Podrška od strane kompanije Mozzart u takvom periodu od velikog je značaja i to izuzetno cijenimo- kaže Željko Panić, sportski direktor Plivačkog kluba “Borac”.

Mozzart je prošle godine bio veliko pojačanje za Teniski klub „Tini“ iz Trebinja i Vaterpolo klub „Borac“ iz Banjaluke. Na adresu talentovanih tenisera stigla je vrijedna donacija u vidu sportske opreme koja će im biti korisna na treninzima i turnirima. Banjalučke vaterpoliste Mozzart je podržao sponzorisanjem vaterpolo turnira „Keel Cup“ koji je održan na jezeru Manjača.

-Iako su se sportske manifestacije ove godine, zbog korona virusa, rijeđe održavale, nismo prestali da podržavamo razvoj sporta. Sponzorisali smo brojne klubove iz svih krajeva naše države, a sve kako bi im pomogli da nastave da treniraju i da se razvijaju- kaže rukovodilac direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart Selma Salkanović.

Osim toga, ono po čemu se Mozzart izdvaja jesu ulaganja u razvoj lokalnih klubova koji se takmiče u nižim ligama i nemaju veliku podršku javnosti i donatora. Oprema je stigla u brojne manje sredine širom Republike Srpske i Federacije BiH. Za skoro godinu dana koliko postoji akcija „Novi dresovi za nove šampione“, Mozzart je opremio više desetina sportskih timova, a te donacije biće nastavljene i ove godine.

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću nastaviće i ove godine da pomaže rad sportskih klubova i sportista u indivudualnim sportovima kroz donacije dresova, sredstava za terene, opremu i odlaske na takmičenja, te kroz sponzorisanja raznih sportskih manifestacija.

Cilj je podsticanje mladih na bavljenje sportom i rekreacijom kroz ulaganje u njihov rast i razvoj. Time dokazuju da je Mozzart najvjerniji navijač domaćeg sporta.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar