Турски медији напали Емину да није платила рачун у хотелу, а ево шта каже њен ПР!

Певачица Емина Јаховић нашла се у центру скандала у Турској пошто су турски медији објавили да је певачица одбила да плати рачун за додатне услуге које је користила у једном хотелу у турском летовалишту Гоџек.

Забава 11.01.2021 | 13:18
Турски медији напали Емину да није платила рачун у хотелу, а ево шта каже њен ПР!

Док се порталу курир.рс се јавила ПР служба која је демантовала све наводе тамошњих медија.

 

 "То је чиста глупост. То је чиста таблоидна прича и сви знају да је Емина сасвим супротно од онога што је написано, пре свега је великодушна и све је измишљено", рекли су нам из ПР службе Емине Јаховић. 

Сама певачица се није оглашавала поводом целе приче ни турским медијима, а ни на друштвеним мрежама, где је веома активна.

 

Наиме, како су пренели турски медији, један запослени у луксузном одмаралишту у којем је Емина одсела навео је за турске медије да певачица још није измирила своја дуговања према хотелу, у којем годинама летује са својом породицом.

 

- Емина као и сваке године одмара са својом породицом из Србије у једном популарном летовалишту у Гоџеку. Овога пута, Емина је на одмор стигла крајем лета, ту су боравили неколико дана, уживали су у мору и сунцу и свему што летњи одмор, али и хотел пружа. Међутим, ове године ситуација није била као и свих претходних јер је Емина на крају одмора све запослене у хотелу ставила у компликовану ситуацију - навео је за турске медије извор из хотела.

- Јели су, пили, а ништа нису платили. Нису чак ни бакшиш остављали радницима хотела. Особље хотела јурило је Емину како би наплатило рачун и имали смо много проблема са тим - рекао је један од запослених у хотелу.

Турски медији су навели и да се певачица наводно обратила прекршајном суду у Турској са захтевом да се та вест забрани „јер је понижавајућа и штети њеном угледу“, међутим из ПР службе Емине Јаховић су нам рекли да та прича нема верзе са наводима већ да је реч о причама које су биле везане за певачицин развод са Мустафе Сандала и да нема никакве везе са целом овом причом коју турски медији пласирају. 

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар