Анђела Јовановић у вези са атлетичерем ево где уживају у зимским чаролијама!

Анђела Јовановић је истакла да ће детаље нове романсе задржати за себе. Она је новог дечка упознала и с оцем Гагијем.

Забава 04.01.2021 | 18:40
Анђела Јовановић у вези са атлетичерем ево где уживају у зимским чаролијама!

Глумица Анђела Јовановић већ неколико недеља ужива у љубави с атлетичарем Михаилом Дудашем. Наиме, глумица и спортиста дочекали су заједно прве дане нове године, а након што су боравили на Златибору код њеног оца Драгана Гагија Јовановића, упутили су се на Јахорину, где уживају у зимским чаролијама.

- Љубав између њих се догодила потпуно спонтано. Упознали су се преко заједничких пријатеља, а убрзо су почели да се дописују и после неколико дана започели су везу. Схватили су да им је лепо заједно, те да уживају у свим активностима и разговорима, да имају иста интересовања. Готово да се не раздвајају последњих недеља. С обзиром на то да Михаил нема велики број спортских обавеза, те исто тако ни Анђела нема снимања и проба за време празника, спаковали су кофере и запутили се прво на Златибор. Тамо их је угостио Гаги Јовановић у својој викендици, где проводи највећи део времена када није у Београду. Заједно с њима била је и Бранка Пујић, која је упознала новог дечка своје мезимице - открива извор близак глумици.

Након што су уживали у природним лепотама планине Златибор, запутили су се на Јахорину, где планирају да скијају заједно:

- Обоје обожавају скијање, те су зато дошли донели одлуку да ће се најбоље провести на Јахорини. Тамо ће провести неколико дана, а потом ће се вратити у Београд, где ће свако наставити са својим пословним обавезама. Свакако они не желе претерано да се експонирају у јавности, већ желе максимално да уживају у љубави.

Анђела је и потврдила ове наводе.

- Истина је, нећу да поричем. Забављамо се већ неко време и остало бих задржала само за нас двоје и најближе - потврдила је глумица.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Михаил Дудаш (@михаилдудас)

Да су обоје тренутно на Јахорини, говоре снимци и фотографије које постављају на друштвене мреже, додуше одвојено. Анђела је више од годину дана била у вези са Маркусом, дечком којег је упознала у Лондону, али је на ту љубав очигледно у тајности стављена тачка.

Извор: курир.рс/блиц фото: Зорана Јевтић

Коментари / 0

Оставите коментар