Одлучан успјех Црвене Звезде у овој години

Трећа Звездина звезда, некадашњи играч, а данас почасни председник клуба Драган Џајић сумирао је резултате постигнуте у 2020. години и честитао навијачима предстојеће празнике.

Фудбал 31.12.2020 | 07:44
Одлучан успјех Црвене Звезде у овој години

 Желео бих да честитам Нову годину свим љубитељима и навијачима Црвене звезде и пожелим им да и следеће буду успешне, као што је била ова. Црвена звезда је и поред тренутне ситуације направила одличан успех, можда и мимо свих очекивања. Убедљиво се налазимо на првом месту на табели Суперлиге Србије, пласирали смо се у четвртфинале Купа Србије и обезбедили европско пролеће.

Мислим да је то у овој тешкој ситуацији која је погодила читав свет за Црвену звезду, и један клуб са ових простора велики успех. Надам се да ће наш клуб знати да искористи све ово, сагледа све оне врлине које су га красиле у овом делу, и да у наставак уђе са једном дозом оптимизма и умереношћу, знајући отприлике који су домети овог тима – истакао је Драган Џајић.

И поред феноменалних резултата постигнутих у 2020. години, почасни председник Црвене звезде напомиње да се никада не задовољава постигнутим и да верујем да ће и у наставаку сезоне бележити одличне резултате.

- Верујем да ће и идућа година бити успешна као што је била 2020. Треба честитати играчима, стручном штабу и руководству клуба на заиста једном великом успеху. Моја је порука да се никада не треба опуштати, Црвена звезда је клуб који увек тражи резултате, никада се не задовољава оним што је постигла и увек тражи више.

Мислим да су људи у нашем клубу свесни тога, од тренера, директора и председника и надам се да ће и у будућности Црвена звезда својим навијачима приређивати велико задовољство и остваривати оне резултате, који се од једног овако великог клуба очекују – поручио је Драган Џајић.

(Курир спорт/ФК Црвена звезда)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Г-сн

31.12.2020 16:26

Дзајо сто не узивате у пензионерским данима?Пустите ову нову господу да одлуцују,они вам нису ни до кољена.

ОДГОВОРИТЕ