Odlučan uspjeh Crvene Zvezde u ovoj godini

Treća Zvezdina zvezda, nekadašnji igrač, a danas počasni predsednik kluba Dragan Džajić sumirao je rezultate postignute u 2020. godini i čestitao navijačima predstojeće praznike.

Fudbal 31.12.2020 | 07:44
Odlučan uspjeh Crvene Zvezde u ovoj godini

 Želeo bih da čestitam Novu godinu svim ljubiteljima i navijačima Crvene zvezde i poželim im da i sledeće budu uspešne, kao što je bila ova. Crvena zvezda je i pored trenutne situacije napravila odličan uspeh, možda i mimo svih očekivanja. Ubedljivo se nalazimo na prvom mestu na tabeli Superlige Srbije, plasirali smo se u četvrtfinale Kupa Srbije i obezbedili evropsko proleće.

Mislim da je to u ovoj teškoj situaciji koja je pogodila čitav svet za Crvenu zvezdu, i jedan klub sa ovih prostora veliki uspeh. Nadam se da će naš klub znati da iskoristi sve ovo, sagleda sve one vrline koje su ga krasile u ovom delu, i da u nastavak uđe sa jednom dozom optimizma i umerenošću, znajući otprilike koji su dometi ovog tima – istakao je Dragan Džajić.

I pored fenomenalnih rezultata postignutih u 2020. godini, počasni predsednik Crvene zvezde napominje da se nikada ne zadovoljava postignutim i da verujem da će i u nastavaku sezone beležiti odlične rezultate.

- Verujem da će i iduća godina biti uspešna kao što je bila 2020. Treba čestitati igračima, stručnom štabu i rukovodstvu kluba na zaista jednom velikom uspehu. Moja je poruka da se nikada ne treba opuštati, Crvena zvezda je klub koji uvek traži rezultate, nikada se ne zadovoljava onim što je postigla i uvek traži više.

Mislim da su ljudi u našem klubu svesni toga, od trenera, direktora i predsednika i nadam se da će i u budućnosti Crvena zvezda svojim navijačima priređivati veliko zadovoljstvo i ostvarivati one rezultate, koji se od jednog ovako velikog kluba očekuju – poručio je Dragan Džajić.

(Kurir sport/FK Crvena zvezda)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

G-sn

31.12.2020 16:26

Dzajo sto ne uzivate u penzionerskim danima?Pustite ovu novu gospodu da odlucuju,oni vam nisu ni do koljena.

ODGOVORITE