Моззартове квоте највеће на свијету: Кец на Вилу 2,07!

Моззарт вас части и кецом на Ренџерс (1,35) и Стандард (2,07)

Фудбал 26.12.2020 | 15:18
Моззартове квоте највеће на свијету: Кец на Вилу 2,07!

РЕНЏЕРС – ХИБЕРНИЈАН, КЕЦ - 1,35

Селтикова доминација је пред прекидом. Ренџерс је ријешен да заустави деветогодишњу владавину љутог градског ривала и незаустављиво хита ка трону. Послије 19 одиграних кола чета Стивена Џерарда још увек није поражена, а ремизирала је само два пута - против Ливингстона и управо данашњег ривала Хибернијана. Ипак, оба ремија дошла су на страни.

Код куће Ренџерс је непогрјешив - 9/9 уз невјероватну гол-разлику 31:1. С друге стране Хибернијан игра врло добро на страни, гдје је прикупио готово двије трећине освојених бодова.

Приде гости немају пораз на претходних девет мечева у свим такмичењима. Али традиција указује да би тај низ могао да прекине управо Ренџерс. Тим из Глаздова је добио четири од посљедњих пет међусобних дуела.

Уколико вјерујете у још једну рецку Џерардовог тима Моззарт вам на побједу Ренџерса нуди највећу квоту на свијету - 1,35. Пробајте негдје да нађете већу.

АСТОН ВИЛА - КРИСТАЛ ПАЛАС, КЕЦ - 2,07

Астон Вила се послије два везана пораза крајем новембра, у децембру вратила на жељену трасу.

Екипа Дина Смита је на посљедње три утакмице освојила седам бодова, а оно што посебно треба истаћи, није примила ни гол, и тако се вратила у горњи дио табеле. Палас Боксинг деј не дочекује у најбољем расположењу, јер је три везана меча без пораза прекинуо дебаклом на свом терену од Ливерпула (0:7). Лондонски тим на Вила парку традиционално не пролази добро.

На претходних десет гостовања у Бирмингему Орлови су славили једном, занимљиво, баш на Боксинг деј. Вила пак јури други узастопни тријумф на "свети дан" енглеског фудбала по први пут још од 1988/89.

Уколико вјерујете да ће до њега и стићи, Моззарт вам на побједу Виле доноси највећу квоту на свијету - 2,07!

СТАНДАРД - СИНТ ТРОЈДЕН, КЕЦ - 2,07

Стандард никако да пронађе жељену форму. Седам узастопних мечева тим из Лијежа није славио, од којих је пет дошло у првенству, због чега је екипа Филипа Монтанијеа испала из плеј-оф зоне.

Побједа је пријеко потребна како би се самопоуздање повратило и стога Синт Тројден стиже као поручен. Гост је био у још већем првенственом "посту".

Шест везаних утакмица Синт Тројден није добио у Жупиле лиги, али је низ прекинуо у претходном колу слављем у Варегему. Ипак, и поред тога држи посљедње мјесто на табели са свега 14 бодова и звањем најгоре гостујуће екипе.

Ни путовање у Лијеж није Синт Трујдену мило у посљедње вријеме. Још од 2016. нису тамо славили. Од тада су екипе одиграле пет утакмица, од којих су три завршене ремије, а две су припале Стандарду.

За нови тријумф домаћина Моззарт вам нуди промо квоту, највећу на свијету - 2,07.

Пробајте негдје да нађете већу.

НАПОМЕНА: Квоте су подложне промјенама, али ће у сваком тренутку у Моззарту бити највеће на свијету.

Уживајте и зарадите уз највеће квоте на свијету у Моззарту.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар