Mozzartove kvote najveće na svijetu: Kec na Vilu 2,07!

Mozzart vas časti i kecom na Rendžers (1,35) i Standard (2,07)

Fudbal 26.12.2020 | 15:18
Mozzartove kvote najveće na svijetu: Kec na Vilu 2,07!

RENDŽERS – HIBERNIJAN, KEC - 1,35

Seltikova dominacija je pred prekidom. Rendžers je riješen da zaustavi devetogodišnju vladavinu ljutog gradskog rivala i nezaustavljivo hita ka tronu. Poslije 19 odigranih kola četa Stivena Džerarda još uvek nije poražena, a remizirala je samo dva puta - protiv Livingstona i upravo današnjeg rivala Hibernijana. Ipak, oba remija došla su na strani.

Kod kuće Rendžers je nepogrješiv - 9/9 uz nevjerovatnu gol-razliku 31:1. S druge strane Hibernijan igra vrlo dobro na strani, gdje je prikupio gotovo dvije trećine osvojenih bodova.

Pride gosti nemaju poraz na prethodnih devet mečeva u svim takmičenjima. Ali tradicija ukazuje da bi taj niz mogao da prekine upravo Rendžers. Tim iz Glazdova je dobio četiri od posljednjih pet međusobnih duela.

Ukoliko vjerujete u još jednu recku Džerardovog tima Mozzart vam na pobjedu Rendžersa nudi najveću kvotu na svijetu - 1,35. Probajte negdje da nađete veću.

ASTON VILA - KRISTAL PALAS, KEC - 2,07

Aston Vila se poslije dva vezana poraza krajem novembra, u decembru vratila na željenu trasu.

Ekipa Dina Smita je na posljednje tri utakmice osvojila sedam bodova, a ono što posebno treba istaći, nije primila ni gol, i tako se vratila u gornji dio tabele. Palas Boksing dej ne dočekuje u najboljem raspoloženju, jer je tri vezana meča bez poraza prekinuo debaklom na svom terenu od Liverpula (0:7). Londonski tim na Vila parku tradicionalno ne prolazi dobro.

Na prethodnih deset gostovanja u Birmingemu Orlovi su slavili jednom, zanimljivo, baš na Boksing dej. Vila pak juri drugi uzastopni trijumf na "sveti dan" engleskog fudbala po prvi put još od 1988/89.

Ukoliko vjerujete da će do njega i stići, Mozzart vam na pobjedu Vile donosi najveću kvotu na svijetu - 2,07!

STANDARD - SINT TROJDEN, KEC - 2,07

Standard nikako da pronađe željenu formu. Sedam uzastopnih mečeva tim iz Liježa nije slavio, od kojih je pet došlo u prvenstvu, zbog čega je ekipa Filipa Montanijea ispala iz plej-of zone.

Pobjeda je prijeko potrebna kako bi se samopouzdanje povratilo i stoga Sint Trojden stiže kao poručen. Gost je bio u još većem prvenstvenom "postu".

Šest vezanih utakmica Sint Trojden nije dobio u Župile ligi, ali je niz prekinuo u prethodnom kolu slavljem u Varegemu. Ipak, i pored toga drži posljednje mjesto na tabeli sa svega 14 bodova i zvanjem najgore gostujuće ekipe.

Ni putovanje u Lijež nije Sint Trujdenu milo u posljednje vrijeme. Još od 2016. nisu tamo slavili. Od tada su ekipe odigrale pet utakmica, od kojih su tri završene remije, a dve su pripale Standardu.

Za novi trijumf domaćina Mozzart vam nudi promo kvotu, najveću na svijetu - 2,07.

Probajte negdje da nađete veću.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar