ОО ДНС Шамац: Не подржавамо фотељашку политику!

ОО ДНС Шамац оштро демантује писање појединих медија да се овај одбор распао и да не постоји.

Република Српска 14.12.2020 | 17:57
ОО ДНС Шамац: Не подржавамо фотељашку политику!

"Никакав званични допис нити изјава овлаштених лица из одбора није отишла нити према једном медију. Тачно је да су из странке отишли Милан Гаврић због заштите фотеље у Влади РС као и да је предсједник одбора поднио оставку из личних разлога и да није отишао у другу странку и да је на сједници одбора саопштио да одлази да се посвети породици и породичном послу", саопштено је из ОО ДНС-а Шамац.

Додају да странку други нико није напустио.

"У ОО ДНС сам остао ја као потредсједник и изабрани одборник на задњим изборима као и други потпредсједник Јован Недић и секретар странке господин Павле Душанић заједно са огромном већином чланова одбора.

Ми не подржавамо фотељашку политику, а нашим малобројним до јучерашњим колегама желимо срећу у зивоту и даљем раду али и упућујемо грађанима Шамца поруку да оцјене од кога су слагани и преварени", казао је Лазар Маринковиц потпредсједник ОО ДНС Шамац и изабрани одборник.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Истина

14.12.2020 17:33

У иј 6 само су отишли фотељаши да сачувају функције које имају стечене политички и нико више.А ДНС је све јачи и јачи . Шамац и Бијељина су примјер.

ОДГОВОРИТЕ