OO DNS Šamac: Ne podržavamo foteljašku politiku!

OO DNS Šamac oštro demantuje pisanje pojedinih medija da se ovaj odbor raspao i da ne postoji.

Republika Srpska 14.12.2020 | 17:57
OO DNS Šamac: Ne podržavamo foteljašku politiku!

"Nikakav zvanični dopis niti izjava ovlaštenih lica iz odbora nije otišla niti prema jednom mediju. Tačno je da su iz stranke otišli Milan Gavrić zbog zaštite fotelje u Vladi RS kao i da je predsjednik odbora podnio ostavku iz ličnih razloga i da nije otišao u drugu stranku i da je na sjednici odbora saopštio da odlazi da se posveti porodici i porodičnom poslu", saopšteno je iz OO DNS-a Šamac.

Dodaju da stranku drugi niko nije napustio.

"U OO DNS sam ostao ja kao potredsjednik i izabrani odbornik na zadnjim izborima kao i drugi potpredsjednik Jovan Nedić i sekretar stranke gospodin Pavle Dušanić zajedno sa ogromnom većinom članova odbora.

Mi ne podržavamo foteljašku politiku, a našim malobrojnim do jučerašnjim kolegama želimo sreću u zivotu i daljem radu ali i upućujemo građanima Šamca poruku da ocjene od koga su slagani i prevareni", kazao je Lazar Marinkovic potpredsjednik OO DNS Šamac i izabrani odbornik.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Istina

14.12.2020 17:33

U ij 6 samo su otišli foteljaši da sačuvaju funkcije koje imaju stečene politički i niko više.A DNS je sve jači i jači . Šamac i Bijeljina su primjer.

ODGOVORITE