Касандра пре 23 године је направила еуфорију у Београду а шта данас каже о Србији!

Кораима Торес, која је пре 27 година заиграла у чувеној сапуници "Касандра", појавила се на домаћим малим екранима. Колумбијска глумица подсетила се посете Србији пре више деценија и утиска који су на њу оставили наши људи.

Забава 25.11.2020 | 20:28
Касандра пре 23 године је направила еуфорију у Београду а шта данас каже о Србији!

"У овом тренутку нема ограничења кретања, једино је обавезно носити маске, нису отворени ни биоскопи ни позоришта, а забрањена су окупљања више од 30 људи", рекла је Кораима Торес о ситуацији у Колумбији у емисији "Шок ток" .

"И надамо се да ћемо се сви водити рачуна једни о другима, као и да ће болнице остати доступне за било који тип хитних интервенција. Видећемо како се осећамо сви поводом ове нове нормалности".

На питање да ли је у моменту приказивања серије "Касандра" и њене велике популарности знала где се налази Србија, одговорила је:

"Знала сам уопштено где се налази, наравно. Поред тога, осећала сам да је удаљена са културолошке тачке, али сада након толико година и толико љубави коју сам добила путем друштвених мрежа, осећам да је много блииже. Више је не доживљавам нимало далеком".

Кораима је Србију посетила са колегом Хенријем Сотом који је играо Рандуа.

"Били смо тако срећни јер је било попут сна, могли смо да осетимо љубав, толику емоцију свих људи, чини ми се да сам била узбудјенија од њих. Био је то незабораван тренутак", поручила је и истакла да су наше жене "лепе, а да сви људи зраче изнутра и да су пуни емоција и поштовања".

Није имала прилику да упозна нашу кухињу и музику, напоменула је да не познаје нашу глумачку сцену, а јако би волела да поново буде у Србији.

Извор: Курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар