Kasandra pre 23 godine je napravila euforiju u Beogradu a šta danas kaže o Srbiji!

Koraima Tores, koja je pre 27 godina zaigrala u čuvenoj sapunici "Kasandra", pojavila se na domaćim malim ekranima. Kolumbijska glumica podsetila se posete Srbiji pre više decenija i utiska koji su na nju ostavili naši ljudi.

Zabava 25.11.2020 | 20:28
Kasandra pre 23 godine je napravila euforiju u Beogradu a šta danas kaže o Srbiji!

"U ovom trenutku nema ograničenja kretanja, jedino je obavezno nositi maske, nisu otvoreni ni bioskopi ni pozorišta, a zabranjena su okupljanja više od 30 ljudi", rekla je Koraima Tores o situaciji u Kolumbiji u emisiji "Šok tok" .

"I nadamo se da ćemo se svi voditi računa jedni o drugima, kao i da će bolnice ostati dostupne za bilo koji tip hitnih intervencija. Videćemo kako se osećamo svi povodom ove nove normalnosti".

Na pitanje da li je u momentu prikazivanja serije "Kasandra" i njene velike popularnosti znala gde se nalazi Srbija, odgovorila je:

"Znala sam uopšteno gde se nalazi, naravno. Pored toga, osećala sam da je udaljena sa kulturološke tačke, ali sada nakon toliko godina i toliko ljubavi koju sam dobila putem društvenih mreža, osećam da je mnogo bliiže. Više je ne doživljavam nimalo dalekom".

Koraima je Srbiju posetila sa kolegom Henrijem Sotom koji je igrao Randua.

"Bili smo tako srećni jer je bilo poput sna, mogli smo da osetimo ljubav, toliku emociju svih ljudi, čini mi se da sam bila uzbudjenija od njih. Bio je to nezaboravan trenutak", poručila je i istakla da su naše žene "lepe, a da svi ljudi zrače iznutra i da su puni emocija i poštovanja".

Nije imala priliku da upozna našu kuhinju i muziku, napomenula je da ne poznaje našu glumačku scenu, a jako bi volela da ponovo bude u Srbiji.

Izvor: Kurir.rs foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar