Жалба Трамповог тима због пресуде у корист Бајдена

Изборни штаб америчког пресједника Доналда Трампа поднио је жалбу на пресуду суда којом је одбачен његов захтјев да се поништи побједа демократског кандидата Џоа Бајдена на изборима у савезној држави Пенсилванији, јавља Ројтерс.

Свијет 22.11.2020 | 22:59
Жалба Трамповог тима због пресуде у корист Бајдена

Федерални суд у Пенсилванији одбацио је претходно тужбу којом је тим предсједничке кампање Доналда Трампа захтијевао да се поништи више милиона гласова стиглих поштом на предсједничким изборима.

Ројтерс наводи да је пресуда коју је донео судија Метју Брен, "посљедњи у низу удараца Трампу у његовим неуспјешним напорима да оспори резултате новембарских предсједничких избора, које је изгубио од демократског изабраног предсједника Џоа Бајдена".

Брен је, како се наводи, тужбу Трамповог тима описао као "натегнут" случај, испуњен "спекулативним аргументима без основа".

(Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Скептик

22.11.2020 22:50

Нису то никакви ударци за Трампа, он мора прије коначног ударца исцрпити све правне лијекове јер би му замјерили да није испоштовао сву правну процедуру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трамп је несумњиво

23.11.2020 10:59

Цовјек мира, његова политика и политика Клинтонових су потпуно супротне, откако је био изабран ратоборни моцници су радли на његовом слабљењу. Он је зелио, покусао да Америку врати мирнодобској економији а не да настави војну економију, хоце да гради привреду а то су велики потреси, морао би да сw застити од слоб. трзиста, да одустане од тог концепта, да се застити царинама од Кине и осталог, сто би знацило да се свијет из темеља мијења. Он зели да одузме им разлог, да се војно политивке структуре финансирају из будјета, изградјују на овај нацин војно политицке структуре које увестбују да изазивају ратне сукобе да би оплодили свој капитал.....

ОДГОВОРИТЕ