Žalba Trampovog tima zbog presude u korist Bajdena

Izborni štab američkog presjednika Donalda Trampa podnio je žalbu na presudu suda kojom je odbačen njegov zahtjev da se poništi pobjeda demokratskog kandidata Džoa Bajdena na izborima u saveznoj državi Pensilvaniji, javlja Rojters.

Svijet 22.11.2020 | 22:59
Žalba Trampovog tima zbog presude u korist Bajdena

Federalni sud u Pensilvaniji odbacio je prethodno tužbu kojom je tim predsjedničke kampanje Donalda Trampa zahtijevao da se poništi više miliona glasova stiglih poštom na predsjedničkim izborima.

Rojters navodi da je presuda koju je doneo sudija Metju Bren, "posljednji u nizu udaraca Trampu u njegovim neuspješnim naporima da ospori rezultate novembarskih predsjedničkih izbora, koje je izgubio od demokratskog izabranog predsjednika Džoa Bajdena".

Bren je, kako se navodi, tužbu Trampovog tima opisao kao "nategnut" slučaj, ispunjen "spekulativnim argumentima bez osnova".

(Tanjug)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Skeptik

22.11.2020 22:50

Nisu to nikakvi udarci za Trampa, on mora prije konačnog udarca iscrpiti sve pravne lijekove jer bi mu zamjerili da nije ispoštovao svu pravnu proceduru.

ODGOVORITE
Name

Tramp je nesumnjivo

23.11.2020 10:59

Covjek mira, njegova politika i politika Klintonovih su potpuno suprotne, otkako je bio izabran ratoborni mocnici su radli na njegovom slabljenju. On je zelio, pokusao da Ameriku vrati mirnodobskoj ekonomiji a ne da nastavi vojnu ekonomiju, hoce da gradi privredu a to su veliki potresi, morao bi da sw zastiti od slob. trzista, da odustane od tog koncepta, da se zastiti carinama od Kine i ostalog, sto bi znacilo da se svijet iz temelja mijenja. On zeli da oduzme im razlog, da se vojno politivke strukture finansiraju iz budjeta, izgradjuju na ovaj nacin vojno politicke strukture koje uvestbuju da izazivaju ratne sukobe da bi oplodili svoj kapital.....

ODGOVORITE