Мало ко зна да су Иван и Сека снимили љубавну сцену која није емитована у "Срећним људима"!

Иван Бекјарев преминуо је у 74. години, а глумац је остао препознатљив по улози Бошка Деспотовића у "Срећним људима", док је његову секретарицу Маријану играла Сека Саблић, која је након вести о смрти колеге неутешна.

Магазин 17.11.2020 | 19:34
Мало ко зна да су Иван и Сека снимили љубавну сцену која није емитована у "Срећним људима"!

- Верујте ми да не могу да причам, много ми је тешко. Толико пута сам све рекла, сада више не могу - рекла је Сека кроз сузе поводом смрти колеге.

Иван Бекјарев једно приликом открио је да једна сцена коју је снимио са колегиницом Секом Саблић у "Срећним људима" никада није угледала светлост дана.

"Сећам се да смо имали једну жестоку љубавну сцену, али она никада није ушла у серију. Снимак је био технички неисправан, јер се камерман тресао од смеха док је снимао Секу и мене у љубавном заносу! Наравно, ми смо ту сцену поновили, али ниједном нисмо били уверљиви као тај први пут. Жао ми је што гледаоци 'Срећних људи' нису видели како је то изгледало", испричао је Бекјарев.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-11-17/11172020043611.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="681" />Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар