Миша Алексић из "Рибље чорбе" у болници због короне!

Бас гитариста рок групе "Рибља чорба" Миша Алексић (67) заражен је вирусом корона и у петак је смештен у Клиничко-болнички центар "Бежанијска коса".

Магазин 15.11.2020 | 15:32
Миша Алексић из "Рибље чорбе" у болници због короне!

Тамо је смештен после неколико дана самоизолације код куће, на инсистирање и ургирање менаџера Банета Обрадовића, који је пролетос и сам прележао ковид 19.

 

"Био сам позитиван на ПЦР тесту и два, три дана сам био код куће, мислећи да ће ми бити боље уз витамине и адекватну исхрану", каже Миша Алексић.

"Међутим, добио сам високу температуру која није хтела да спадне испод 39 степени, а скенер плућа показао је да имам пнеумонију, због чега сам сада на болничком лечењу. Упала плућа је најопаснија код короне", рекао је он.

 

Алексић каже да се осећа добро, мада је телефонски разговор често прекидао кашаљ. О особљу КБЦ "Бежанијска коса" има само речи хвале:

"Особље је дивно, све медицинске сестре и доктори су љубазни према сваком пацијенту. Ево, баш ми је малопре једна сестра понудила дуплу вечеру. Почео сам да примам терапију. Искрено се надам да ћу овде остати 10 до 15 дана, а онда бити пуштен кући. Међутим, реч лекара је пресудна", каже он.

Извор: Курир.рс фото: Тамара Трајковић

Коментари / 0

Оставите коментар