Губи привилегије, постаје ''обичан'' корисник Твитера

Амерички председник Доналд Трамп ће 20. јануара када Џозеф Бајден преузме ту функцију, изгубити ''посебан третман'' на друштвеној мрежи Твитер.

Свијет 09.11.2020 | 07:12
Губи привилегије, постаје ''обичан'' корисник Твитера

Америчка компанија је саопштила да ће, након што му истекне мандат на функцији председника САД, налог Доналда Трампа бити третиран по истим правилима као и било чији налог због тога што посебан третман важи само за актуелне светске лидере, преноси Ројтерс.

Твитер све што није у складу са њиховим правилима брише, а то се не односи на светске званичнике, наводи британска агенција.

Њихови твитови, у случају кршења правила компаније, не бришу се, али се сакрију и добију ознаку "у јавном интересу".

"Оваква политика се односи на тренутне светске лидере и кандидате за функцију, али не и на грађане, приватна лица, који престану да буду на неким функцијама", рекао је портпарол Твитера.

Твитер је данас и у суботу знаком упозорења обележио велики број твитова Доналда Трампа који говоре о наводним изборним преварама, а и раније су у случају Трампа морали да често користе ово упозорење, додаје Ројтерс.

(Трамп)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ђорђе

09.11.2020 06:28

Додику кад узмете Тwиттер, а не зна са њим, нема га, не треба му, има РТРС, као лични Тwиттер и помоћ синовљевог АТВ-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

09.11.2020 11:37

Јел се вец огласио Бореновиц са познато цетитком Драги мој Бајден

Name

Скептик

09.11.2020 06:48

Колико знам Доналд Трумп користи најмање три тwитер налога, 1. Пресидент, 2. Политички кандидат и 3. Реал, као обичан грађанин. Овај последњи тренутно има око 90 милиона пратилаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Скептик

09.11.2020 18:01

Ви се бас у све раумијете, од непостојецег коронавируса до Трампових твитер налога.

Name

Потврда

09.11.2020 07:41

Познавајући понашање и квалитет и људскост личност “господина” Трампа ми је чудо да се уопште он лично оглашава (мислио сам да има плаћене поданике) за ту врсту посла као уосталом и за све друге послове!Охолост надменост је врлина ниже интелигентних људи какав је Трамп!!

ОДГОВОРИТЕ