Крсна слава ДНС: Уздамо се у помоћ светог Димитрија

Демократски народни савез обиљежио је данас у Билећи крсну славу странке, Митровдан.

Република Српска 08.11.2020 | 17:14
Крсна слава ДНС: Уздамо се у помоћ светог Димитрија

Предсједник ДНС Ненад Нешић је честитао славу свим члановима и пријатељима странке и рекао да се узда да ће “Свети Димитрије помоћи ДНС да истраје на свом путу и да тај пут буде на добробит Републике Српске”.

– И ово данас што славимо у Билећи није случајно. Ја желим да одавде ДНС пошаље поруку јединства српског народа, да пошаљемо поруку да је свако мјесто у Републици Српској, сваки човјек, једнако битан без обзира да ли живи у Билећи, Бањалзци или широм Српске – истакао је Нешић.

Како је саопштено из ДНС, он се у обраћању осврнуо и на Митровданску битку и њен значај за очување и Херцеговине и цијеле Републике Српске.

– Ми одавде морамо послати једну јединствену поруку: Само сложно и само заједно – то је нешто што гарантује српском народу опстанак и на овим просторима, и на простору Републике Србије и на простору Црне Горе. Видјели сте тамо промјене које су се десиле. ДНС ће увијек бити уз народ, уз људе, уз Републику Српску. Без обзира да ли смо дио власти или нисмо. Ми ћемо радити на очувању Републике Српске јер је то наша светиња, а на то нас обавезују и људи који су погинули на Митровдан – поручио је предсједник ДНС.

(Српскаинфо)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Невесињац

08.11.2020 23:27

Лоповима и багри нема помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

09.11.2020 07:46

Шта ли сти хтио рећи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

09.11.2020 11:28

Димитрије, сине Митре... :)))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

09.11.2020 19:59

св Димитрије је заститник лопова

ОДГОВОРИТЕ