Krsna slava DNS: Uzdamo se u pomoć svetog Dimitrija

Demokratski narodni savez obilježio je danas u Bileći krsnu slavu stranke, Mitrovdan.

Republika Srpska 08.11.2020 | 17:14
Krsna slava DNS: Uzdamo se u pomoć svetog Dimitrija

Predsjednik DNS Nenad Nešić je čestitao slavu svim članovima i prijateljima stranke i rekao da se uzda da će “Sveti Dimitrije pomoći DNS da istraje na svom putu i da taj put bude na dobrobit Republike Srpske”.

– I ovo danas što slavimo u Bileći nije slučajno. Ja želim da odavde DNS pošalje poruku jedinstva srpskog naroda, da pošaljemo poruku da je svako mjesto u Republici Srpskoj, svaki čovjek, jednako bitan bez obzira da li živi u Bileći, Banjalzci ili širom Srpske – istakao je Nešić.

Kako je saopšteno iz DNS, on se u obraćanju osvrnuo i na Mitrovdansku bitku i njen značaj za očuvanje i Hercegovine i cijele Republike Srpske.

– Mi odavde moramo poslati jednu jedinstvenu poruku: Samo složno i samo zajedno – to je nešto što garantuje srpskom narodu opstanak i na ovim prostorima, i na prostoru Republike Srbije i na prostoru Crne Gore. Vidjeli ste tamo promjene koje su se desile. DNS će uvijek biti uz narod, uz ljude, uz Republiku Srpsku. Bez obzira da li smo dio vlasti ili nismo. Mi ćemo raditi na očuvanju Republike Srpske jer je to naša svetinja, a na to nas obavezuju i ljudi koji su poginuli na Mitrovdan – poručio je predsjednik DNS.

(Srpskainfo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Nevesinjac

08.11.2020 23:27

Lopovima i bagri nema pomoci.

ODGOVORITE
Name

Bl

09.11.2020 07:46

Šta li sti htio reći...

ODGOVORITE
Name

Direkt

09.11.2020 11:28

Dimitrije, sine Mitre... :)))

ODGOVORITE
Name

Miki

09.11.2020 19:59

sv Dimitrije je zastitnik lopova

ODGOVORITE