Лукасова бивша пријавила комшију Жику Јакшића комуналној полицији!

Бивша жена Аце Лукаса Соња Вуксановић пријављивала је комуналној милицији првог комшију Жику Јакшића због буке, ексклузивно сазнаје Курир. И то неколико пута заредом!

Забава 07.11.2020 | 16:07
Лукасова бивша пријавила комшију Жику Јакшића комуналној полицији!

Након што се пре три године развела од популарног фолкера, Соња се са Вождовца преселила на Бежанијску косу, тик поред мање зграде у којој живи продуцент "Гранда" и аутор емисије "Никад није касно". У објекту у којем Жика станује некретнину има и његов син из првог брака, као и менаџер Александре Пријовић Данијел Блажић Блашко. Иако су се својевремено породично дружили, сада Соња са Жиком не комуницира.

Како сазнајемо, стилисткиња је Жику први пут пријавила прошле године када је славио крсну славу Светог Јована и тим поводом организовао музику уживо. Комуналци су му дошли на врата и рекли да сместа мора да прекине с музиком и да у стамбеној згради у то доба ноћи не може да буде толика бука јер смета комшијама из околних кућа. Он је угасио озвучење и славље се напрасно завршило. И минулог лета је Жика организовао забаве на базену који се налази у његовом дворишту.

 

Партијало се до зоре, али се само Соња усудила да пријави. Она је, према речима нашег извора, најугроженија, јер се из њеног стана све види и чује, будући да му је најближа. Жика је уредно платио казну и више није правио забаве, а убрзо је и сазнао да иза свега стоји Соња.

Овим поводом позвали смо Жику.

- Јесте, били су комуналци летос јер сам у дворишту пустио јаче музику. Људи дошли и све ми фино објаснили да су комшије пријавиле. Рекао сам им да ја нисам имао осећај да се тако гласно чује, мени није деловало. Одмах сам смањио музику и све је било у реду. Овом приликом се извињавам комшијама. Ја и даље не знам ко је пријавио. Сада више водим рачуна - рекао је Жика.

Контактирали смо и са Соњом, која није хтела да коментарише свог првог комшију.

Не бих да коментаришем умишљеног Хјуа Хефнера, који има озбиљан проблем са алкохолом и кризом средњих година - била је изричита Соња.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар