Lukasova bivša prijavila komšiju Žiku Jakšića komunalnoj policiji!

Bivša žena Ace Lukasa Sonja Vuksanović prijavljivala je komunalnoj miliciji prvog komšiju Žiku Jakšića zbog buke, ekskluzivno saznaje Kurir. I to nekoliko puta zaredom!

Zabava 07.11.2020 | 16:07
Lukasova bivša prijavila komšiju Žiku Jakšića komunalnoj policiji!

Nakon što se pre tri godine razvela od popularnog folkera, Sonja se sa Voždovca preselila na Bežanijsku kosu, tik pored manje zgrade u kojoj živi producent "Granda" i autor emisije "Nikad nije kasno". U objektu u kojem Žika stanuje nekretninu ima i njegov sin iz prvog braka, kao i menadžer Aleksandre Prijović Danijel Blažić Blaško. Iako su se svojevremeno porodično družili, sada Sonja sa Žikom ne komunicira.

Kako saznajemo, stilistkinja je Žiku prvi put prijavila prošle godine kada je slavio krsnu slavu Svetog Jovana i tim povodom organizovao muziku uživo. Komunalci su mu došli na vrata i rekli da smesta mora da prekine s muzikom i da u stambenoj zgradi u to doba noći ne može da bude tolika buka jer smeta komšijama iz okolnih kuća. On je ugasio ozvučenje i slavlje se naprasno završilo. I minulog leta je Žika organizovao zabave na bazenu koji se nalazi u njegovom dvorištu.

 

Partijalo se do zore, ali se samo Sonja usudila da prijavi. Ona je, prema rečima našeg izvora, najugroženija, jer se iz njenog stana sve vidi i čuje, budući da mu je najbliža. Žika je uredno platio kaznu i više nije pravio zabave, a ubrzo je i saznao da iza svega stoji Sonja.

Ovim povodom pozvali smo Žiku.

- Jeste, bili su komunalci letos jer sam u dvorištu pustio jače muziku. Ljudi došli i sve mi fino objasnili da su komšije prijavile. Rekao sam im da ja nisam imao osećaj da se tako glasno čuje, meni nije delovalo. Odmah sam smanjio muziku i sve je bilo u redu. Ovom prilikom se izvinjavam komšijama. Ja i dalje ne znam ko je prijavio. Sada više vodim računa - rekao je Žika.

Kontaktirali smo i sa Sonjom, koja nije htela da komentariše svog prvog komšiju.

Ne bih da komentarišem umišljenog Hjua Hefnera, koji ima ozbiljan problem sa alkoholom i krizom srednjih godina - bila je izričita Sonja.

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar