Познати глумац има тумор а његова ћерка бије још тежу битку!

Здравствено стање глумца Тихомира Тике Арсића, који води битку са опаком болешћу, потресло је многе, а 63-годишњи глумац тврди да је његовој ћерки много горе.

Магазин 04.11.2020 | 17:41
Познати глумац има тумор а његова ћерка бије још тежу битку!

- Малтретирам децу да заједно гледамо филмове, видим да некад заспе уморни након тога. Имам и потребу да причам са њима. Супрузи Јелени није лако. Иначе са мном није лако, а камоли сад. Ми се свађамо као да сам здрав. Када би нас неко чуо како се расправљамо, помислио би да ћу да живим 101 годину - изјавио је Тихомир.

 Нормално је да се људи посвађају, а ја желим да живим нормално колико је то могуће. Најстарија ћерка Милица је дизајнерка и бави се маркетингом. Подиже превремено рођену ћерку Ноу. Она бије тешку битку, много тежу од ове моје, али је кроз приче на свом Инстаграму утеха многим мајкама, чак и онима који имају здраву децу.

- Ленка је дипломирала историју уметности и такође се бави маркетингом. Вера је завршила средњу школу и ову годину је посветила учењу страних језика, а Арсеније је средњошколац. Њих двоје су уз Јелену и мене одрасли у позоришту, однеговани су на класичној литератури, позоришту и филму. Обоје су завршили музичке школе и свирају клавир. Има ко да их упути у то шта је добро и њих нико од позоришта, филма и уметности неће одвојити. Шта ће одабрати у будућности, тек ћемо сазнати. Односно, неки хоће, а неки неће - додао је Тика.

- Арсеније се бави музиком и занимљив је кантаутор. Играо је у серији "Синђелићи". Требало је да се појави у неколико епизода, али дописана му је улога па је наступио у 15. Глумио је тинејџера Жилијена. Вера је у "Ургентном центру" тумачила врло захтевну и карактерну улогу девојчице злостављане на улици. Пре тога сам је гледао у школским приредбама по Чеховљевим одломцима. Лежи јој та гласна тишина његових дела. Обоје су сјајно искусили сцену. Искористили су шансу. Велика је част и задовољство што су имали прилику да деле сет са Секом Саблић, Војом Брајовићем, Иваном Босиљчићем. Старији глумци умеју да буду нежни и пажљиви према младим колегама, а то их купи за сва времена.

Извор: Глориа.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар