СНСД обећавао куле и градове, завршили са клупама у парку

Предсједник Српске демократске странке Републике Српске Мирко Шаровић рекао је данас у Вишеграду да подржава кандидата СДС и удружене опозиције за начелника општине Брана Смиљића и одборничку листу чији је просјек старости 25 година.

Република Српска 26.10.2020 | 18:25
СНСД обећавао куле и градове, завршили са клупама у парку

„Вјерујем да је дошло вријеме за СДС, претходна СНСД власт своју шансу није искористила, изрубовала се користећи јавна добра као што је хидроелектрана за потребе само једне политичке опције", додао је Шаровић.

Он је поновио да СДС са својим слоганом „Српска по мјери свих нас“ жели да упути поруку да сви ресурси хидроелектрана треба да служе свим грађанима Вишеграда.

„Са СДС сви ће живјети боље и сви ће више имати а не као сад само појединци и страначке олигархије", закључио је Шаровић.

Кандидат СДС и шест коалиционих странака Бране Смиљић је рекао да не сумња у побједу и да ће након ње да се да шанса младима да поведу Вишеград у бољу будућност .

„Желимо да овај град буде мјесто слободних људи који ће овдје живјети и остваривати егзистенцију, не одлазећи као сад под овом ненародном влашћу у друге градове и државе", рекао је Смиљић обраћајући се кандидатима за одборнике и члановима мјесног одбора СДС насеља Главица.

Он је навео да ће све што је у овој предизборној кампањи обећано бити испуњено а не као што је актуелна власт говорила о кулама и градовима а мандат завршила са неколико клупа у парку и засађених дрвореда.

Предизборном скупу, који се придржавао свих мјера заштите од короне, присуствовао је и потпредсједник СДС Вукота Говедарица, саопштено је из СДС.

(БН)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Напријед синергија

26.10.2020 17:39

Све сљам сетао за Додиком неки дан. Испливао...али требало је да ови неписмени напусте град, да би сад ови способни доминирали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

26.10.2020 17:57

Незнам засто у опсте нека поредјења могу људи да ставе са СНСД-еом па сви знамо да је то странка која само јади овај народ и ову дрзаву са њима дослисмо до свега овога сто ниста вриједно није у странци вецина несколовни матори људи излапели ,људи сто сад су тамо сад овамо сад мисле овако цас онако и само лазу и убједјују народ ,ма то висе не пије воде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дритан

26.10.2020 18:59

Наш опјевани Вишеград, наш лијепи град уништише за ове четри године неспособни самозвани моћници, само су себе ухљебили, али Богу хвала долази наш паметни, школовани, образовани Бране Смиљић Жика са својим коалиционим партнерима да наш Вишеград буде као што је и био, зато честити суграђани гласајте за нашег Жику, ЖИКА побјеђује, то знамо.

Name

Заје*ат це Вас опет Додик

26.10.2020 20:50

Када следеци пут буде слетео хеликоптер и у њему Додик. Тада полиција треба да написе казну за непрописно паркирање и одузме летелицу,а Додику казе да мозе песке да се врати у Лактасе преко басцарсије и омарске а у великом кругу заобидје це и онако заобици и Рудо и Калиновик и Билецу и Теслиц итд. Ако не буде изводљиво га упутити затвор или на Соколац. Тако да це му зеља до краја бити остварена по народној ” ко рано полуди сав це му зивот у весељу проци ”

Name

приједор

26.10.2020 18:43

Па направио је куле и градовеУништио спортски центар Ушче да напарави са Немањом оне зградетине које никоме не вриједе осим њима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заје*ат це Вас опет Додик

26.10.2020 19:12

Посетом Омарској поруцио медо брундо да му је само вазно да успе зајебати глуп народ и владати да би се могао возикати у С-класси. 15-нов це се моци пребројати колико има тих полтрона у Висеграду и сире. Саврсеним и свезнајуцим власницима дипломе висеградског факултета се дају функције да би цутали кад се новац извлаци из Хидроелектране вгд. Сваки цлан СНСД И ДНС је купљен

ОДГОВОРИТЕ
Name

остарицу млад

26.10.2020 19:36

Власника дипломе висеградског факултета је туга погледати. Ухватио се у коло па танцај...зар није паметније мирно спавати? Као да му је 66 год.а не 30 те

Name

Долази крај

26.10.2020 20:01

талијану,широкобријежану,аустријанцу и власнику рзавске дипломе.Крај,нема више,заборав.Бране Смиљић Жика побјеђује и цијела коалиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

27.10.2020 05:12

Шта сте ви све обећавали народу од 1990 године до данас, а ништа нисте испунили. Само сте трговало са српском земљом и младим животима. Шта сте све обећавали борцима који су бранили и одбранили отаџбину, а они данас немају од чега да живе. итд итд итд итд...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре реалистичан

27.10.2020 07:33

Да је остао сдс на власти било би другачије све.На нашу несрећу дође додик на тенковима ната на власт,власт одржава куповином папака иизборном крађом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко Савић

27.10.2020 08:17

Људи, све гледам "дрвље и камење" по Додику, причам на славама и дружењима са народом (прије короне) и готово сви "у глас" против Додика. Па ми онда није јасно како кад дођу избори Додик има 50 и више посто гласова!!?? Кога ви лажете, мене или себе!!!!????

ОДГОВОРИТЕ