Сви амбулантни прегледи од сада у новој поликлиници

Јутрос је у бијељинској болници одржан састанак Кризног штаба на којем је констатовано да се повећава број хоспитализованих болесника у Ковид болници.

Република Српска 25.10.2020 | 12:23
Сви амбулантни прегледи од сада у новој поликлиници

У циљу адекватног поступања у ситуацији погоршане епидемиолошке ситуације , Кризни штаб обавјештава јавност да ће се од сутра (понедјељак 25.октобар) сви амбулантни прегледи обављати у новој поликлиници за консултативно – специјалистичку заштиту у згради старе хирургије.

На дан 25.октобара у Ковид болници је хоспитализовано 23 болесника. Већина обољелих има тешку клиничку слику. На кисеоничкој терапији је 18 болесника. У току јучерашњег дана примљена су још три болесника у Ковид болницу.

У протекла 24 сата у Бијељини су евидентиране  22 особе позитивне на вирус корона.

Апелујемо на све да се обавезно придржавају прописаних и препоручених мјера заштите јер то је једини начин да зауставимо даље погоршање епидемиолошке ситуације.

ЈЗУ Болница “Свети Врацеви” Бијељина је поносна сто смо отворили прву Ковид болницу у Републици Српској из средстава Компензационог фонда. Морамо да нагласимо да је јуцерасњи дан отварања Ковид болнице протекао без икаквих странацких обиљезја. Саопстења и промотивни материјали појединих странака и појединаца са отварања Ковид болнице је циста злоупотреба јуцерасњег догадјаја, али то неце зауставити здравствене раднике насе установе да и даље дају свој максимум у борби против пандемије  изазване корона вирусом, поручено је са Кризног штаба Болнице.

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Др

25.10.2020 11:34

Браво, тако се ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалука

25.10.2020 11:42

Цитам овај цланак па несто не разумијем.Ција је болница и цијим новцима је саградјена ?Да ли новцима Додикка или новцима СНСД- а? Господине Максимовицу рузно вас је видјети са само СНСД-овим цлановима.Болницу сте могли ставити у употребу без Додика СНСД-а па да будете доктор свих нас.Овако показали сте ко сте и ста сте.Имамо ми оци и уси и доста нам је висе тих лопова из СНСД-аНека вам је на цаст. Сто се мене тице ви сте једна обицна нистарија и не бих да ме ви лијеците !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ее

25.10.2020 12:17

Овоо ја цистооо партијскааа болницааа само за партијуу!!и партијским новцем је прављенааа!!народ се и не пита нити се полазу рацуни ни народу ни пред закон!!цистаа слободаа партијскааа!!зивелаа слободааа!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.10.2020 13:01

Лезим на УКЦ БЛ имам 42 године не пусим, не пијем, притисак ми добар, а добио сам упалу плуца. Вирус је незгодан. Људи пазите се и цувајте. Нек нам Бог помогне јер политацари се несто не брину за људе. Свако добро људима добре воље!

Name

Скептик

25.10.2020 14:14

Да би била партијска болница, морали би у њој отворити и психијатријски одјел...

Name

Ре Бања Лука

25.10.2020 12:56

Потписујем.Коментар над коментарима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ад

25.10.2020 14:25

Кад це Руска дезинфекција?

ОДГОВОРИТЕ