Svi ambulantni pregledi od sada u novoj poliklinici

Jutros je u bijeljinskoj bolnici održan sastanak Kriznog štaba na kojem je konstatovano da se povećava broj hospitalizovanih bolesnika u Kovid bolnici.

Republika Srpska 25.10.2020 | 12:23
Svi ambulantni pregledi od sada u novoj poliklinici

U cilju adekvatnog postupanja u situaciji pogoršane epidemiološke situacije , Krizni štab obavještava javnost da će se od sutra (ponedjeljak 25.oktobar) svi ambulantni pregledi obavljati u novoj poliklinici za konsultativno – specijalističku zaštitu u zgradi stare hirurgije.

Na dan 25.oktobara u Kovid bolnici je hospitalizovano 23 bolesnika. Većina oboljelih ima tešku kliničku sliku. Na kiseoničkoj terapiji je 18 bolesnika. U toku jučerašnjeg dana primljena su još tri bolesnika u Kovid bolnicu.

U protekla 24 sata u Bijeljini su evidentirane  22 osobe pozitivne na virus korona.

Apelujemo na sve da se obavezno pridržavaju propisanih i preporučenih mjera zaštite jer to je jedini način da zaustavimo dalje pogoršanje epidemiološke situacije.

JZU Bolnica “Sveti Vracevi” Bijeljina je ponosna sto smo otvorili prvu Kovid bolnicu u Republici Srpskoj iz sredstava Kompenzacionog fonda. Moramo da naglasimo da je jucerasnji dan otvaranja Kovid bolnice protekao bez ikakvih stranackih obiljezja. Saopstenja i promotivni materijali pojedinih stranaka i pojedinaca sa otvaranja Kovid bolnice je cista zloupotreba jucerasnjeg dogadjaja, ali to nece zaustaviti zdravstvene radnike nase ustanove da i dalje daju svoj maksimum u borbi protiv pandemije  izazvane korona virusom, poručeno je sa Kriznog štaba Bolnice.

(BN)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Dr

25.10.2020 11:34

Bravo, tako se radi.

ODGOVORITE
Name

banjaluka

25.10.2020 11:42

Citam ovaj clanak pa nesto ne razumijem.Cija je bolnica i cijim novcima je sagradjena ?Da li novcima Dodikka ili novcima SNSD- a? Gospodine Maksimovicu ruzno vas je vidjeti sa samo SNSD-ovim clanovima.Bolnicu ste mogli staviti u upotrebu bez Dodika SNSD-a pa da budete doktor svih nas.Ovako pokazali ste ko ste i sta ste.Imamo mi oci i usi i dosta nam je vise tih lopova iz SNSD-aNeka vam je na cast. Sto se mene tice vi ste jedna obicna nistarija i ne bih da me vi lijecite !

ODGOVORITE
Name

Ee

25.10.2020 12:17

Ovoo ja cistooo partijskaaa bolnicaaa samo za partijuu!!i partijskim novcem je pravljenaaa!!narod se i ne pita niti se polazu racuni ni narodu ni pred zakon!!cistaa slobodaa partijskaaa!!zivelaa slobodaaa!!!

ODGOVORITE
Name

Re

25.10.2020 13:01

Lezim na UKC BL imam 42 godine ne pusim, ne pijem, pritisak mi dobar, a dobio sam upalu pluca. Virus je nezgodan. Ljudi pazite se i cuvajte. Nek nam Bog pomogne jer politacari se nesto ne brinu za ljude. Svako dobro ljudima dobre volje!

Name

Skeptik

25.10.2020 14:14

Da bi bila partijska bolnica, morali bi u njoj otvoriti i psihijatrijski odjel...

Name

Re Banja Luka

25.10.2020 12:56

Potpisujem.Komentar nad komentarima

ODGOVORITE
Name

Ad

25.10.2020 14:25

Kad ce Ruska dezinfekcija?

ODGOVORITE