Билећа: Вујовић је човјек који ће радити за народ

Билећи је потребан човјек који ће овој општини вратити понос и достојанство, а Веселин Вујовић, кандидат СДС-ПДП за начелника општине, је човјек који сигурно може испунити тај задатак, казао је данас у Билећи предсједник СДС Мирко Шаровић, након полагања вијенаца на споменику палим борцима у селу Баљци.

Република Српска 22.10.2020 | 17:38
Билећа: Вујовић је човјек који ће радити за народ

Шаровић је рекао да СДС и његови партнери нису  могли предложити бољег кандидата од Вујовића.

„Часнијег и бољег кандидата нису могли пронаћи. Људи овог краја су Веселину вјеровали 1992. и у осталим ратним годинама и он је то повјерење тада итекако заслужио, а иста ситуација је и у овом времену“, навео је Шаровић. 

Он је рекао да грађани Билеће треба да изаберу човјека који  ће радити за добро становника ове општине. 

„Билећи, која је једно прелијепо мјесто, треба вратити понос и достојанство, а ми имамо човјека који то може урадити“, навео је Шаровић.

 Веселин Вујовић, кандидат СДС-ПДП за начелника Билеће, је позвао Билећане да се укључе у борбу за бољу и просперитетнију будућност.

„Да се сви боримо за ову државу и овај народ и да се боримо док нас има за генерације које долазе и за њихово боље сутра. Тај аманет ћемо ми испунити“, казао је Вујовић.

Он се захвалио присутнима који  су данас одали почаст погинулим борцима  на споменику Баљцима и поручио да ће се борци и становништво овог краја увијек сјећати својих јунака из отаџбинског рата.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Гацанка

22.10.2020 16:48

У памет се храбри Билецани гласајте за јунака Вујовица само не за оног кога диктатор предложи. Не дајте да вас купе са два камиона пијеска.Са срећом јуначка Билецо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роко

23.10.2020 07:44

Вукоје за добро Билеће