Bileća: Vujović je čovjek koji će raditi za narod

Bileći je potreban čovjek koji će ovoj opštini vratiti ponos i dostojanstvo, a Veselin Vujović, kandidat SDS-PDP za načelnika opštine, je čovjek koji sigurno može ispuniti taj zadatak, kazao je danas u Bileći predsjednik SDS Mirko Šarović, nakon polaganja vijenaca na spomeniku palim borcima u selu Baljci.

Republika Srpska 22.10.2020 | 17:38
Bileća: Vujović je čovjek koji će raditi za narod

Šarović je rekao da SDS i njegovi partneri nisu  mogli predložiti boljeg kandidata od Vujovića.

„Časnijeg i boljeg kandidata nisu mogli pronaći. LJudi ovog kraja su Veselinu vjerovali 1992. i u ostalim ratnim godinama i on je to povjerenje tada itekako zaslužio, a ista situacija je i u ovom vremenu“, naveo je Šarović. 

On je rekao da građani Bileće treba da izaberu čovjeka koji  će raditi za dobro stanovnika ove opštine. 

„Bileći, koja je jedno prelijepo mjesto, treba vratiti ponos i dostojanstvo, a mi imamo čovjeka koji to može uraditi“, naveo je Šarović.

 Veselin Vujović, kandidat SDS-PDP za načelnika Bileće, je pozvao Bilećane da se uključe u borbu za bolju i prosperitetniju budućnost.

„Da se svi borimo za ovu državu i ovaj narod i da se borimo dok nas ima za generacije koje dolaze i za njihovo bolje sutra. Taj amanet ćemo mi ispuniti“, kazao je Vujović.

On se zahvalio prisutnima koji  su danas odali počast poginulim borcima  na spomeniku Baljcima i poručio da će se borci i stanovništvo ovog kraja uvijek sjećati svojih junaka iz otadžbinskog rata.

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Gacanka

22.10.2020 16:48

U pamet se hrabri Bilecani glasajte za junaka Vujovica samo ne za onog koga diktator predloži. Ne dajte da vas kupe sa dva kamiona pijeska.Sa srećom junačka Bileco

ODGOVORITE
Name

Roko

23.10.2020 07:44

Vukoje za dobro Bileće