Угљевик: За нову фасаду Средњошколског центра из буџета издвојено 60.000 КМ

Начелник општине Угљевик Василије Перић обишао је данас Средњошколски центар “Михаило Петровић-Алас” нас којем је урађена нова фасада. Новац за фасаду обезбијеђен је из буџета општине Угљевик.

Република Српска 20.10.2020 | 17:39
Угљевик: За нову фасаду Средњошколског центра из буџета издвојено 60.000 КМ

Након санације крова и отклањања свих оштећења на Средњошколском центру “Михаило Петровић-Алас” у Угљевику, овај центар је добио и нову фасаду. Средства за ново рухо у износу од близу 60.000 КМ из буџета је обезбиједила општина Угљевик.

“Наша потреба је да имамо квалитетне услове за, прије свега образовање али и васпитање наше дјеце. Било је крајње вријеме да урадимо цјелокупан овај посао. У овој школи смо урадили и неке друге пројекте, као што је набавка опреме. Мислим да је то такође изузетно значајно, стицање нових знања и одређених искустава наше дјеце прије ангажовања и почетка рада на неком послу након школовања”, рекао је начелник општине Угљевик Василије Перић.

Стево Беновић, директор Средњошколског центра “Михаило Петровић-Алас”, који тренутно школује 433 ученика, изразио је захвалност општини и појединцима који су дали свој допринос квалитетнијем образовању и бољим услове за рад, чак и у вријеме пандемије вируса корона.

“Од 1. септембра ученици су враћени у школске клупе, а настава је организована на један сасвим нови начин. Како кажу- нова школа за ново доба. До сада нисмо имали никаквих проблема, а жеља нам је да тако остане и у наредном периоду. Треба напоменути да смо почетком марта добили нову опрему, ЦНЦ машину, па смо самим тим и једини у регији који школују ЦНЦ техничаре већ трећу годину заредом”, истакао је Беновић.

Општина Угљевик је у току ове године уложила значајна средства у изградњу, реконструкцију и опремање неколико основних школа и других објеката, а такве пројекте ће наставити и у будућности, поручио је начелник те општине Василије Перић.

БН ТВ

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

како вас

20.10.2020 15:58

није срамота фалити се са тим, нова зграда се направи за толико новаца, коме ви просипате доброту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Побогу

20.10.2020 17:43

Па је ли од злата та фасада?

Name

Угљевик

21.10.2020 05:51

Поправите тротоаре и улице у самом центру Угљевика! Срамота како изгледају, а асфалтирају тамо неке шумске путеве, као нпр. од Тутњевца ка Бати Континенталу, буквално асфалт кроз шуму, без икаквих кућа!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пропали Нацелник

22.10.2020 04:59

Па друзе ти само за изборе поправљас путеве радите фасаде за сколе помзете нејаким и правите путеве које асовом мозете извадити и који костају 5 пута мање него сто ви представите народу како вас само није срамота а где су остали дани ајд само реци те кога сте до сада запослили никога само сте говорили како нисте у могуцности а омладина одлази ццц тацно народ треба јебати кад је гласао за вас ви паре узимате из будЗета купујете станове и себи и церкама а нас народ и омладину ко јебе ...да бода иЗгубили на исборима Муслиману један цуо сам да је исо у дзамију и клањо се са њома издајник један

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јес

23.10.2020 17:09

Сви се помамили да раде сколе. Ста це им?

ОДГОВОРИТЕ