Ера Ојданић хтео да се обеси након Борине смрти!

Певач народне музике Бора Дрљача сахрањен је у среду, 14. октобра, на Новом бежанијском гробљу, а од њега су се опростиле многе познате личности.

Магазин 16.10.2020 | 20:11
Ера Ојданић хтео да се обеси након Борине смрти!

Његова смрт погодила је пре свега Еру Ојданића, који је деценијама био близак са певачем. Ојданић каже да му је било толико тешко када је чуо да је Бора преминуо, да је хтео да се обеси.

- Шта да вам кажем, људи, душа ми се цепа. Бора и ја смо били као фамилија, породица. Ми смо све радили заједно. Када сам кренуо на сахрану, рекао сам снајки да ћу да се обесим. Не могу да поднесем помисао да га више нема и да га више никада нећу видети. Свашта ми је пролазило кроз главу, али снајка ме је спречила да не починим неку глупост. Какав је сада живот без таквог човека? Па, не могу да замислим дан да ме он не позове - рекао је Ера за Српски телеграф и присетио се заједничких тренутака са Дрљачом:

- Заједно смо сахранили наше жене, ја са њим прво његову Верицу, па онда и Раду, он са мном моју Љупку и Радину мајку. У сваком болу смо били заједно. Не живи ми се када знам да га нема. Немам већег пријатеља од њега. Мој живот је сада празан. Ако се не обесим, нисам ништа урадио.

- Мој Бора се одморио од свега. Видите у каквом времену живимо... Корона, живот тотално стопиран, живимо као у инкубаторима. Ово је почетак краја. Молим вас, пустите ме да одем и да отугујем свог брата Бору - казао је Ојданић.

Извор: Српски Телеграф фото: принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар