Era Ojdanić hteo da se obesi nakon Borine smrti!

Pevač narodne muzike Bora Drljača sahranjen je u sredu, 14. oktobra, na Novom bežanijskom groblju, a od njega su se oprostile mnoge poznate ličnosti.

Magazin 16.10.2020 | 20:11
Era Ojdanić hteo da se obesi nakon Borine smrti!

Njegova smrt pogodila je pre svega Eru Ojdanića, koji je decenijama bio blizak sa pevačem. Ojdanić kaže da mu je bilo toliko teško kada je čuo da je Bora preminuo, da je hteo da se obesi.

- Šta da vam kažem, ljudi, duša mi se cepa. Bora i ja smo bili kao familija, porodica. Mi smo sve radili zajedno. Kada sam krenuo na sahranu, rekao sam snajki da ću da se obesim. Ne mogu da podnesem pomisao da ga više nema i da ga više nikada neću videti. Svašta mi je prolazilo kroz glavu, ali snajka me je sprečila da ne počinim neku glupost. Kakav je sada život bez takvog čoveka? Pa, ne mogu da zamislim dan da me on ne pozove - rekao je Era za Srpski telegraf i prisetio se zajedničkih trenutaka sa Drljačom:

- Zajedno smo sahranili naše žene, ja sa njim prvo njegovu Vericu, pa onda i Radu, on sa mnom moju Ljupku i Radinu majku. U svakom bolu smo bili zajedno. Ne živi mi se kada znam da ga nema. Nemam većeg prijatelja od njega. Moj život je sada prazan. Ako se ne obesim, nisam ništa uradio.

- Moj Bora se odmorio od svega. Vidite u kakvom vremenu živimo... Korona, život totalno stopiran, živimo kao u inkubatorima. Ovo je početak kraja. Molim vas, pustite me da odem i da otugujem svog brata Boru - kazao je Ojdanić.

Izvor: Srpski Telegraf foto: printscreen

 

Komentari / 0

Ostavite komentar