Устао из мртвих после 20 сати проведених у замрзивачу!

Полиција у Индији спасла је сигурне праве смрти Баласубраманијан Кумар 74-годишњака из замрзивача у ком га је држао његов брат, након што је породица претпоставила да је умро!

Занимљивости 16.10.2020 | 17:31
Устао из мртвих после 20 сати проведених у замрзивачу!

Кумар је био болестан толико да није више могао да устане из кревета, када је његова породица приметила да је у понедељак по подне престао једноставно да се помера.

Под претпоставком да је преминуо, породица је затражила да се достави кутија за замрзивач како би могли да чувају тело за обављање последњих обреда.

Ипак, када је запослени у компанији за замрзиваче дошао по њега сутрадан, приметио је да "тело" показује знаке живота.

Позвао је чланове породице и када су проверили, схватили су да Кумар још дише, и тада су позвали помоц́. Извештаји локалних медија наводе да је мушкарац у замрзивачу провео око 20 сати.

Подинспектор Ражасекаран рекао је за британски "Тхе Индепендент" да их је у уторак у кућу позвао представник компаније за замрзиваче и да је покренут случај против чланова породице који су човека прогласили мртвим без одговарајуц́е лекарске контроле.

Случај је покренут за несавесно понашање у циљу угрожавања људског живота, дело којим се угрожава живот или лична безбедност других.

Инцидент је привукао националну пажњу након видео-извештаја који приказује видео-снимак како се Кумар грчи у замрзивачу. На видео-снимку се може чути човек како говори да је његов брат мртав, чак и док му човек иза камере говори да се рука господина Кумара тресе у кутији.

"Руке му дрхте, како?", пита особа иза камере.
" То одговара (његовим нападима)", каже брат.
"Како то може да буде могуће ако је мртав?", особа пита, на шта брат одговара:

"Његова душа га још није напустила."

Кумар је одмах извађен из замрзивача и хитно пребачен у локалну болницу, где је још на лечењу.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар