Ustao iz mrtvih posle 20 sati provedenih u zamrzivaču!

Policija u Indiji spasla je sigurne prave smrti Balasubramanijan Kumar 74-godišnjaka iz zamrzivača u kom ga je držao njegov brat, nakon što je porodica pretpostavila da je umro!

Zanimljivosti 16.10.2020 | 17:31
Ustao iz mrtvih posle 20 sati provedenih u zamrzivaču!

Kumar je bio bolestan toliko da nije više mogao da ustane iz kreveta, kada je njegova porodica primetila da je u ponedeljak po podne prestao jednostavno da se pomera.

Pod pretpostavkom da je preminuo, porodica je zatražila da se dostavi kutija za zamrzivač kako bi mogli da čuvaju telo za obavljanje poslednjih obreda.

Ipak, kada je zaposleni u kompaniji za zamrzivače došao po njega sutradan, primetio je da "telo" pokazuje znake života.

Pozvao je članove porodice i kada su proverili, shvatili su da Kumar još diše, i tada su pozvali pomoć. Izveštaji lokalnih medija navode da je muškarac u zamrzivaču proveo oko 20 sati.

Podinspektor Ražasekaran rekao je za britanski "The Independent" da ih je u utorak u kuću pozvao predstavnik kompanije za zamrzivače i da je pokrenut slučaj protiv članova porodice koji su čoveka proglasili mrtvim bez odgovarajuće lekarske kontrole.

Slučaj je pokrenut za nesavesno ponašanje u cilju ugrožavanja ljudskog života, delo kojim se ugrožava život ili lična bezbednost drugih.

Incident je privukao nacionalnu pažnju nakon video-izveštaja koji prikazuje video-snimak kako se Kumar grči u zamrzivaču. Na video-snimku se može čuti čovek kako govori da je njegov brat mrtav, čak i dok mu čovek iza kamere govori da se ruka gospodina Kumara trese u kutiji.

"Ruke mu drhte, kako?", pita osoba iza kamere.
" To odgovara (njegovim napadima)", kaže brat.
"Kako to može da bude moguće ako je mrtav?", osoba pita, na šta brat odgovara:

"Njegova duša ga još nije napustila."

Kumar je odmah izvađen iz zamrzivača i hitno prebačen u lokalnu bolnicu, gde je još na lečenju.

Izvor: Zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar