Јован Перишић у инат корони (ВИДЕО)

Популарни пјевач народне музике Јован Перишић гостујући у емисији "БН КОКТЕЛ" БН телевизије, одувао је својом новом пјесмом.

Забава 14.10.2020 | 20:28
Јован Перишић у инат корони (ВИДЕО)

Тачније, својом старом пјесмом "Моје најмилије" коју су на шаљив али сурово реалан начин обрадили популарни ЛУДАЦИ из КУКУРУЗА, познати по сјајним пародијама познатих извођача.

Како се мјесецима већ не ради, све због ЦОВИД19, пјевачи не раде, или јако мало раде, пјесма "Радо још се сјетим времена стара, сада овај вирус цијелим свијетом хара", добија на тежини.

Иако не кука, Јован као и све остале колеге сматра да је естрада највише погођена корона вирусом.

"Наравно да треба поштовати мере, али онда то треба да важи за све, да прође па да се сви вратимо свом послу, овако неко ради, неко гледа и пита се?" каже Јован.

Без сумње пародије које смишљају чланови бенда, који сваког понедељка премијерно представе нешто ново, полако престају да бивају пародије, већ сурова реалност коју живимо. Ако ништа друго, смијех нас је одржао, а на муци се познају лудаци, пардон, јунаци.

 

БН ТВ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Скептик

14.10.2020 18:52

Ко каже да се морају поштовати мхере???? Само зато што су те мјере предложене од стране контроверзних ликова из СЗО???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андриц

14.10.2020 19:38

Тако је скептик,али видис и сам да смо овдје у мањини,видис да је обицном народу попило мозак,а ове главоње на власти...ма хебе се њима за корону,дај само да покрадемо сто висе.