Jovan Perišić u inat koroni (VIDEO)

Popularni pjevač narodne muzike Jovan Perišić gostujući u emisiji "BN KOKTEL" BN televizije, oduvao je svojom novom pjesmom.

Zabava 14.10.2020 | 20:28
Jovan Perišić u inat koroni (VIDEO)

Tačnije, svojom starom pjesmom "Moje najmilije" koju su na šaljiv ali surovo realan način obradili popularni LUDACI iz KUKURUZA, poznati po sjajnim parodijama poznatih izvođača.

Kako se mjesecima već ne radi, sve zbog COVID19, pjevači ne rade, ili jako malo rade, pjesma "Rado još se sjetim vremena stara, sada ovaj virus cijelim svijetom hara", dobija na težini.

Iako ne kuka, Jovan kao i sve ostale kolege smatra da je estrada najviše pogođena korona virusom.

"Naravno da treba poštovati mere, ali onda to treba da važi za sve, da prođe pa da se svi vratimo svom poslu, ovako neko radi, neko gleda i pita se?" kaže Jovan.

Bez sumnje parodije koje smišljaju članovi benda, koji svakog ponedeljka premijerno predstave nešto novo, polako prestaju da bivaju parodije, već surova realnost koju živimo. Ako ništa drugo, smijeh nas je održao, a na muci se poznaju ludaci, pardon, junaci.

 

BN TV

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Skeptik

14.10.2020 18:52

Ko kaže da se moraju poštovati mhere???? Samo zato što su te mjere predložene od strane kontroverznih likova iz SZO???

ODGOVORITE
Name

Andric

14.10.2020 19:38

Tako je skeptik,ali vidis i sam da smo ovdje u manjini,vidis da je obicnom narodu popilo mozak,a ove glavonje na vlasti...ma hebe se njima za koronu,daj samo da pokrademo sto vise.