УЕФА одлучила: Црвена Звезда путује у Јерменију

Како сазнаје РТС, упркос томе што у Јерменији влада ратно стање, фудбалери Црвене звезде одиграће у главном граду те земље меч квалификација за Лигу Европе против Арарата. Ту одлуку је донела Уефа, а сусрет се игра 1. октобра од 16.00 часова.

Фудбал 29.09.2020 | 11:21
УЕФА одлучила: Црвена Звезда путује у Јерменију

Као што је РТС најавио, шампион Србије Црвена звезда путује за Јереван, где ће одиграти меч плеј-офа квалификација за Лигу Европе против Арарата.

Иако у Јерменији влада ратно стање, Уефа је одлучила да не дође до промене домаћинства утакмице. Постојала је резервна опција која би била Кипар, али се европска кућа фудбала није определила за то.

Фудбалери Црвене звезде у овим тренуцима раде тестирање на коронавирус, а у среду ће чартер летом кренути пут главног града Јерменије.

Дуел Арарата и Црвене звезде игра се 1. октобра од 16.00 часова у Јеревану и одлучиће који клуб иде у групну фазу Лиге Европе.

(РТС)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Скептик

29.09.2020 09:24

Могли би мало скокнути до Нагорно Карабаха и мало помоћи православној браћи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Риома

29.09.2020 09:36

Искрено, зао ми је због сукоба у Јерменији али лицемјерна УЕФА би сигурно дисквалификовала Звезду да је ситуација обрнута или да само постоје било какве назнаке "несигурности"!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

29.09.2020 10:58

Ово лицимерно, да је неки клуб из ЕУ добили би 3 бода или играли на неутралном терену.Не би дозволио клубу да игра, није вредно ризика.Млади зивоти су у опасности.

ОДГОВОРИТЕ