UEFA odlučila: Crvena Zvezda putuje u Jermeniju

Kako saznaje RTS, uprkos tome što u Jermeniji vlada ratno stanje, fudbaleri Crvene zvezde odigraće u glavnom gradu te zemlje meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Ararata. Tu odluku je donela Uefa, a susret se igra 1. oktobra od 16.00 časova.

Fudbal 29.09.2020 | 11:21
UEFA odlučila: Crvena Zvezda putuje u Jermeniju

Kao što je RTS najavio, šampion Srbije Crvena zvezda putuje za Jerevan, gde će odigrati meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Ararata.

Iako u Jermeniji vlada ratno stanje, Uefa je odlučila da ne dođe do promene domaćinstva utakmice. Postojala je rezervna opcija koja bi bila Kipar, ali se evropska kuća fudbala nije opredelila za to.

Fudbaleri Crvene zvezde u ovim trenucima rade testiranje na koronavirus, a u sredu će čarter letom krenuti put glavnog grada Jermenije.

Duel Ararata i Crvene zvezde igra se 1. oktobra od 16.00 časova u Jerevanu i odlučiće koji klub ide u grupnu fazu Lige Evrope.

(RTS)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Skeptik

29.09.2020 09:24

Mogli bi malo skoknuti do Nagorno Karabaha i malo pomoći pravoslavnoj braći...

ODGOVORITE
Name

Rioma

29.09.2020 09:36

Iskreno, zao mi je zbog sukoba u Jermeniji ali licemjerna UEFA bi sigurno diskvalifikovala Zvezdu da je situacija obrnuta ili da samo postoje bilo kakve naznake "nesigurnosti"!

ODGOVORITE
Name

Prolaznik

29.09.2020 10:58

Ovo licimerno, da je neki klub iz EU dobili bi 3 boda ili igrali na neutralnom terenu.Ne bi dozvolio klubu da igra, nije vredno rizika.Mladi zivoti su u opasnosti.

ODGOVORITE