Ацо Пејовић имао први наступ након осам мјесеци!

Ацо Пејовић у суботу увече одржао је концерт у оквиру фестивала Мјузик вик бар на Ади Циганлији. То је био његов први наступ након осам месеци паузе.

Забава 21.09.2020 | 11:07
Ацо Пејовић имао први наступ након осам мјесеци!

Певач је био сјајно расположен, а у интервјуу нам је открио да је неке од песама заборавио, причао је како је проводио време с пријатељима, али и истакао да жели да се ова година, у којој је остао и без мајке и пријатеља Бора Лалевића, што пре заврши и да се више никада не понови.

- Осам месеци нисам радио и некако сам се већ навикао, али ипак ми ово дође као нека ињекција, да ме мало погура, тотално сам се улењио.

Јеси ли вежбао с бендом за овај повратак?

- Морам признати да сам разговарао са члановима свог бенда и да сам им рекао да сам текстове неких песама заборавио, морали смо да поновимо, да се присетим јер осам месеци их нисам певао. Бавио сам се студијским радом, имам нове песме, тако да ће, ако бог да, албум ускоро угледати светлост дана, тачније Јутјуба.

Од чега си живео кад није било посла?

- Имао сам корону и преживео сам, а финансијски немам проблема. Зашто бих имао? Ако сам 35 година радио и зарађивао, ову једну годину могу и да бацим. Најбитније је да смо сви здрави.

Кажеш да ти наступи нису недостајали, а да ли ти је недостајало поручивање гардеробе, пошто знамо да си купохоличар?

- Ево, то се види. Нове патике су стигле. Преко разноразних путева сам набављао гардеробу, преко аутобуса који су долазили и пролазили.

Колико нових пари обуће си купио током короне?

- Нисам много. Пет пари (смех). Ма, боље да не знате.

Алкохол си оставио пре короне, јеси ли ипак поклекао и попио коју чашицу?

- Нисам га оставио, вратио сам се, али нормалним количинама. Јаоо, ово оставио, сад испада као да сам алкохоличар (смех). Циркали смо све време короне, попили смо 20 литара малиноваче. Наручили смо је из Бруса, али нисам сам попио, наравно, ту је била озбиљна екипа.

Током карантина сви су доста јели и пили, ти си успео да смршаш.

- Смршао сам 13 килограма, али сам ових дана вратио четири. И прележао сам корону. Највише чекам месни дан, да ми нутрициониста дозволи да поједем неку пљескавицу.

Коме најтеже падају те дијете? Људи су нервозни када су гладни.

- Сметају целој породици. Вичем док идем кроз кућу.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ПББЛ

21.09.2020 10:31

Овај крадоња грцких хитова вијест!? Е сваста...

ОДГОВОРИТЕ