Aco Pejović imao prvi nastup nakon osam mjeseci!

Aco Pejović u subotu uveče održao je koncert u okviru festivala Mjuzik vik bar na Adi Ciganliji. To je bio njegov prvi nastup nakon osam meseci pauze.

Zabava 21.09.2020 | 11:07
Aco Pejović imao prvi nastup nakon osam mjeseci!

Pevač je bio sjajno raspoložen, a u intervjuu nam je otkrio da je neke od pesama zaboravio, pričao je kako je provodio vreme s prijateljima, ali i istakao da želi da se ova godina, u kojoj je ostao i bez majke i prijatelja Bora Lalevića, što pre završi i da se više nikada ne ponovi.

- Osam meseci nisam radio i nekako sam se već navikao, ali ipak mi ovo dođe kao neka injekcija, da me malo pogura, totalno sam se ulenjio.

Jesi li vežbao s bendom za ovaj povratak?

- Moram priznati da sam razgovarao sa članovima svog benda i da sam im rekao da sam tekstove nekih pesama zaboravio, morali smo da ponovimo, da se prisetim jer osam meseci ih nisam pevao. Bavio sam se studijskim radom, imam nove pesme, tako da će, ako bog da, album uskoro ugledati svetlost dana, tačnije Jutjuba.

Od čega si živeo kad nije bilo posla?

- Imao sam koronu i preživeo sam, a finansijski nemam problema. Zašto bih imao? Ako sam 35 godina radio i zarađivao, ovu jednu godinu mogu i da bacim. Najbitnije je da smo svi zdravi.

Kažeš da ti nastupi nisu nedostajali, a da li ti je nedostajalo poručivanje garderobe, pošto znamo da si kupoholičar?

- Evo, to se vidi. Nove patike su stigle. Preko raznoraznih puteva sam nabavljao garderobu, preko autobusa koji su dolazili i prolazili.

Koliko novih pari obuće si kupio tokom korone?

- Nisam mnogo. Pet pari (smeh). Ma, bolje da ne znate.

Alkohol si ostavio pre korone, jesi li ipak poklekao i popio koju čašicu?

- Nisam ga ostavio, vratio sam se, ali normalnim količinama. Jaoo, ovo ostavio, sad ispada kao da sam alkoholičar (smeh). Cirkali smo sve vreme korone, popili smo 20 litara malinovače. Naručili smo je iz Brusa, ali nisam sam popio, naravno, tu je bila ozbiljna ekipa.

Tokom karantina svi su dosta jeli i pili, ti si uspeo da smršaš.

- Smršao sam 13 kilograma, ali sam ovih dana vratio četiri. I preležao sam koronu. Najviše čekam mesni dan, da mi nutricionista dozvoli da pojedem neku pljeskavicu.

Kome najteže padaju te dijete? Ljudi su nervozni kada su gladni.

- Smetaju celoj porodici. Vičem dok idem kroz kuću.

(Kurir.rs Foto: printscreen)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

PBBL

21.09.2020 10:31

Ovaj kradonja grckih hitova vijest!? E svasta...

ODGOVORITE