Љупка бившег разоткрила уз помоћ прислушкивача!

Певачица Љупка Стевић, која је уништила аутомобиле у власништву свог бвшег дечка, иначе високорангираног припадника полиције, одлучила је и да проговори након свега што се десило на Вождовцу.

Забава 17.09.2020 | 15:28
Љупка бившег разоткрила уз помоћ прислушкивача!

- Он је своје отписао после 10 година - поручила је певачица.

- Сад му остало чистих пет година брака. Пет година лаже мене да ће се развести и све му је то било мало па је нашао и љубавнице. Кажем у множини јер тако и јесте. Вода их у своју викнедицу са базеном на Авали и тамо оргијају. Наравно уз цијалис, јер он је ипак човек у годинама - наводи Стевићева.

- На моју срећу, убачен му је преслускивач у ауто и 2 дана сам слушала разне бљувотине са његове стране. Довољне, казем себи "не"! Идемо даље, време ми је да нађем неког зрелог и озбиљног човека и створим своју бајку о којој сам маштала. Ово што сада преживљавам је хорор - закључила је певачица.

У међувремену је и Љупкин бивши партнер дао изјаву у полицијској станици Вождовац поводом разбијања аутомобила на паркингу.

Д.С се љубазно јавио припадницима МУП-а који су стајали испред станице. На наше питање шта се десило са Љупком Стевиц, кратко прокоментарисао.

- За сад немам шта да кажем, чућемо се ускоро јер морам да зурим - рекао је и појурио ка својим колима.

Извор: Курир.рс /Република Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар