Ljupka bivšeg razotkrila uz pomoć prisluškivača!

Pevačica Ljupka Stević, koja je uništila automobile u vlasništvu svog bvšeg dečka, inače visokorangiranog pripadnika policije, odlučila je i da progovori nakon svega što se desilo na Voždovcu.

Zabava 17.09.2020 | 15:28
Ljupka bivšeg razotkrila uz pomoć prisluškivača!

- On je svoje otpisao posle 10 godina - poručila je pevačica.

- Sad mu ostalo čistih pet godina braka. Pet godina laže mene da će se razvesti i sve mu je to bilo malo pa je našao i ljubavnice. Kažem u množini jer tako i jeste. Voda ih u svoju viknedicu sa bazenom na Avali i tamo orgijaju. Naravno uz cijalis, jer on je ipak čovek u godinama - navodi Stevićeva.

- Na moju sreću, ubačen mu je presluskivač u auto i 2 dana sam slušala razne bljuvotine sa njegove strane. Dovoljne, kazem sebi "ne"! Idemo dalje, vreme mi je da nađem nekog zrelog i ozbiljnog čoveka i stvorim svoju bajku o kojoj sam maštala. Ovo što sada preživljavam je horor - zaključila je pevačica.

U međuvremenu je i Ljupkin bivši partner dao izjavu u policijskoj stanici Voždovac povodom razbijanja automobila na parkingu.

D.S se ljubazno javio pripadnicima MUP-a koji su stajali ispred stanice. Na naše pitanje šta se desilo sa Ljupkom Stevic, kratko prokomentarisao.

- Za sad nemam šta da kažem, čućemo se uskoro jer moram da zurim - rekao je i pojurio ka svojim kolima.

Izvor: Kurir.rs /Republika Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar