Љупка открила разлоге зашто је уништила ауто бившем дечку, генералу полиције!

Певачица Љупка Стевић ноћас је око 23 сата полупала и оштетила два аутомобила у власништву њеног партнера, генерала полиције Драгише Симића.

Забава 17.09.2020 | 13:11
Љупка открила разлоге зашто је уништила ауто бившем дечку, генералу полиције!

Певачица је у бесу тврдим предметом полупала сва стакла и избушила гуме, приликом чега је задобила повреде, те је завршила на ВМА.

Она се потом огласила на Инстаграм сторију, где је написала:

“Ако којим случајем изађе снимак јако чудан, знајте да сам то ја. А шта се заправо десило, видећемо. Јавиће нам из полиције Вождовац. За сад пар копчи, али преживећу.”

Потом је објавила низ снимака на којима је разлупани аутомобил њеног партнера, на чији је рачун упутила низ увреда у наставку.

Извор: Нова.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Свашта

24.09.2020 07:33

Не дате коментаре за овај чланак... Шта се дешава са вама у посљедње вријеме?! Због чега, због кога??? Глупост је постала ок, а критиковање глупости не. Поготово овакве. Чуј генерал полиције, гдје то још постоји, боже сачувај! Ожењен човјек се вуцао 10 година са овом... Зар је то примјер нечег узорног, нормалног и природног, а онда ви не пуштате коментар на своје чланке типа "умјесто да се развео када већ деценију потроши у куРвању?!" Шта има лоше у таквом коментару не знам, али очито је сад да губимо вријеме на читању свакаквих којештарија. Ви наших, а ми Ваших!!!

ОДГОВОРИТЕ