Ljupka otkrila razloge zašto je uništila auto bivšem dečku, generalu policije!

Pevačica Ljupka Stević noćas je oko 23 sata polupala i oštetila dva automobila u vlasništvu njenog partnera, generala policije Dragiše Simića.

Zabava 17.09.2020 | 13:11
Ljupka otkrila razloge zašto je uništila auto bivšem dečku, generalu policije!

Pevačica je u besu tvrdim predmetom polupala sva stakla i izbušila gume, prilikom čega je zadobila povrede, te je završila na VMA.

Ona se potom oglasila na Instagram storiju, gde je napisala:

“Ako kojim slučajem izađe snimak jako čudan, znajte da sam to ja. A šta se zapravo desilo, videćemo. Javiće nam iz policije Voždovac. Za sad par kopči, ali preživeću.”

Potom je objavila niz snimaka na kojima je razlupani automobil njenog partnera, na čiji je račun uputila niz uvreda u nastavku.

Izvor: Nova.rs Foto: printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Svašta

24.09.2020 09:33

Ne date komentare za ovaj članak... Šta se dešava sa vama u posljednje vrijeme?! Zbog čega, zbog koga??? Glupost je postala ok, a kritikovanje gluposti ne. Pogotovo ovakve. Čuj general policije, gdje to još postoji, bože sačuvaj! Oženjen čovjek se vucao 10 godina sa ovom... Zar je to primjer nečeg uzornog, normalnog i prirodnog, a onda vi ne puštate komentar na svoje članke tipa "umjesto da se razveo kada već deceniju potroši u kuRvanju?!" Šta ima loše u takvom komentaru ne znam, ali očito je sad da gubimo vrijeme na čitanju svakakvih koještarija. Vi naših, a mi Vaših!!!

ODGOVORITE