Ухапшена дјевојка због малтретирања двојице мушкараца,

Полиција БиХ ухапсила је 19-годишњу дјевојку А.А. због сумње да је, поред осталог, физички малтретирала двојицу мушкараца у свом стану у Сарајеву.

Босна и Херцеговина 15.09.2020 | 23:53
Ухапшена дјевојка због малтретирања двојице мушкараца,

Хапшење се додогило у наставку оперативно-тактичке акције кодног назива "Липа"

А. А. се сумњичи за извршење кривичних дјела "тешка тјелесна повреда", "противправно лишење слободе'' и "неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога".

Осумњичена је у мају у свом стану на подручју општине Нови Град Сарајево, противзаконито поступала на начин да је ограничила слободу кретања особама Д. К. и А. Љ. а потом је физички и ножем наносила тјелесне повреде особи Д.К. док је особу А. Љ. присилила да јој помогне у њеној намери, преносе медији у БиХ.

Полиција је претресом стана осумњичене и том приликом пронашла непознату материја која својим изгледом асоцира на опојне дроге хероин, амфетамин, цаннабис сатива,као и друге предмете који ће бити коришћени као доказ у кривичном поступку.

(Тањуг) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ТЕШКО НАМА

16.09.2020 05:35

Ха ха... Колико мушкараца трпи све и свашта ал нико ништа не подузима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све

16.09.2020 06:52

се наопако окренуло. Некада момци дјевојке просили - данас дјевојке просе момке. Некад се знао газда у куци данас владају радодајке. Не треба се цудити свијет је тако и тако полудио

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

16.09.2020 07:38

Зато ништа ни не ваља и тупави закључак на крају свега због "газдовања". И све као да живимо у чопору и једни другима се хранимо. Људи би се ипак могли договарати око заједничке будућности, разумно када би их родитељи учили да тако поступају откад се роде. Ето какво становништво данас имамо послије генерација газдовања, тражење главног у кући, катастрофа очигледно.

Name

сенберац

16.09.2020 06:53

свакајој цаст треба њу наградит а не хапсит кадаје имала толка м''а веца од њихових јаје подрзајем а кривим те којису досли даје хапсе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да није тузно

16.09.2020 16:33

Било би смијесно.

ОДГОВОРИТЕ