Uhapšena djevojka zbog maltretiranja dvojice muškaraca,

Policija BiH uhapsila je 19-godišnju djevojku A.A. zbog sumnje da je, pored ostalog, fizički maltretirala dvojicu muškaraca u svom stanu u Sarajevu.

Bosna i Hercegovina 15.09.2020 | 23:53
Uhapšena djevojka zbog maltretiranja dvojice muškaraca,

Hapšenje se dodogilo u nastavku operativno-taktičke akcije kodnog naziva "Lipa"

A. A. se sumnjiči za izvršenje krivičnih djela "teška tjelesna povreda", "protivpravno lišenje slobode'' i "neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga".

Osumnjičena je u maju u svom stanu na području opštine Novi Grad Sarajevo, protivzakonito postupala na način da je ograničila slobodu kretanja osobama D. K. i A. LJ. a potom je fizički i nožem nanosila tjelesne povrede osobi D.K. dok je osobu A. LJ. prisilila da joj pomogne u njenoj nameri, prenose mediji u BiH.

Policija je pretresom stana osumnjičene i tom prilikom pronašla nepoznatu materija koja svojim izgledom asocira na opojne droge heroin, amfetamin, cannabis sativa,kao i druge predmete koji će biti korišćeni kao dokaz u krivičnom postupku.

(Tanjug) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

TEŠKO NAMA

16.09.2020 05:35

Ha ha... Koliko muškaraca trpi sve i svašta al niko ništa ne poduzima.

ODGOVORITE
Name

Sve

16.09.2020 06:52

se naopako okrenulo. Nekada momci djevojke prosili - danas djevojke prose momke. Nekad se znao gazda u kuci danas vladaju radodajke. Ne treba se cuditi svijet je tako i tako poludio

ODGOVORITE
Name

...

16.09.2020 07:38

Zato ništa ni ne valja i tupavi zaključak na kraju svega zbog "gazdovanja". I sve kao da živimo u čoporu i jedni drugima se hranimo. Ljudi bi se ipak mogli dogovarati oko zajedničke budućnosti, razumno kada bi ih roditelji učili da tako postupaju otkad se rode. Eto kakvo stanovništvo danas imamo poslije generacija gazdovanja, traženje glavnog u kući, katastrofa očigledno.

Name

senberac

16.09.2020 06:53

svakajoj cast treba nju nagradit a ne hapsit kadaje imala tolka m''a veca od njihovih jaje podrzajem a krivim te kojisu dosli daje hapse

ODGOVORITE
Name

Da nije tuzno

16.09.2020 16:33

Bilo bi smijesno.

ODGOVORITE